בקשה די כבר!! אי אפשר עם הצינתוקים האלה!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יהודים רחמנים בני רחמנים
חישבו לרגע שאולי בזכות הצינתוקים האלה נתרמו לקופת העיר או לועד הרבנים עוד אפי' סכום של מאה ש"ח הכסף הכסף הזה עובר לאלמנה שצריכה את הכסף בשביל לשלם שכירות,
וכי לא שווה את ה"סבל" הנוראי הזה... בשביל אותו יתום שבזכות הכסף הזה יכול לקנות כובע לב מצווה???
[הוכחה פשוטה לכך שהצינתוקים הללו מכניסים לקופות אפי' סכום מזערי היא עצם העובדה שהם מצנתקים...]
אלא שהטענה נכונה ביחס לחברות דריווערים וכדו'.
לא. לא שווה.
יש דרך וצורה גם לצדקה

ואם למשל השארתי את טלפון על צליל כי אני מחכה לטלפון מהרופאה, והלכתי לנוח, והטלפון מצלצל, ומעיר אותי, זה כל כך מתסכל לגלות שעל כלום ועל סתם.

או שאני באמצע שיחה ואלף ממתינות, על מה ולמה?

• הוסף לסימניות
אני לא אמור להגביל את עצמי שלא יהיה לי קו של המשפחה ישיבה כולל בגלל קבוצת מטרידים שמצנתקים לי
סים מהדרין אין צינתוקים ויש קווים כשרים,
מה שלא פתוח מבקשים והם פותחים מאוד מהר.

• הוסף לסימניות
לפני שנתיים עברתי מרמי לוי לחברת סלקום וכשעברתי הצינתוקים התחזקו, לטעמי חברות התקשורת
נותנות את המספרים לכל דורש בעד בצע כסף.

• הוסף לסימניות
יש לך פרטים שלהם
ומה המחיר בטוח יקר!!!!!!!
25 ש"ח לחודש
0557600076

אני לא רוצה להכנס לעניין כדי לא לחסום את האשכול
אבל רבים מגדולי ישראל תומכים בזה.
וגם לדעת המתנגדים יש הסכמה שבשתיקה שהדבר יהיה קיים.

• הוסף לסימניות
25 ש"ח לחודש
0557600076

אני לא רוצה להכנס לעניין כדי לא לחסום את האשכול
אבל רבים מגדולי ישראל תומכים בזה.
וגם לדעת המתנגדים יש הסכמה שבשתיקה שהדבר יהיה קיים.
בכל מקרה,
הסימים שלהם פשוט בלי קליטה....

• הוסף לסימניות
בכל מקרה,
הסימים שלהם פשוט בלי קליטה....

לי יש קליטה.

• הוסף לסימניות
בס"ד
קודם כל כדאי להירשם למאגר "אל תתקשר אלי" שזה אמור להוריד חלק מהצינתוקים (זה לוקח כמה זמן עד שזה מתעדכן).
דבר שני אפשר לחזור למספר ולבדוק באיזו שלוחה עושים הסרה ברשימת התפוצה, עם הזמן הצינתוקים נהיים פחות תכופים.
בהצלחה
מאגר אל תתקשר אלי כבר לא פועל עקב מחלוקות בתקצוב שלו

• הוסף לסימניות
עדכון טרי מהדקות האחרונות:
קופת העיר כנראה ראו את האשכולות הנזעמים על השיחות טלפון החופרות שלהם,
והחליטו להתנצל בפני המצונתקים...
הם מתקשרים ממספר 052-716-5393
ומתנצלים על כך שנמחקה להם הרשימה של אלו שלא רוצים לקבל צינתוקים
ולכן מי שלא רוצה לקבל צינתוק שיקיש 9.
אפשר להתקשר למספר הזה מכל טלפון שלא רוצים לקבל בו צינתוקים ולהסיר את המספר מרשימת התפוצה.
ובא לציון גואל!!!!!!
כן מציינת שהם עושים מצפון רציני -'רגשי'
לכל אלו שלא רוצים לקבל את הפניות של אותן אלמנות וכו' וכו'
אבל בשורה התחתונה אפשר לצאת מהם...
הסרתי את עצמי ע"י המספר הנ"ל, וממשיכיים הצינטוקים אותו דבר [ממספר 0527698640 = [ועד הרבנים או קופת העיר], ולא עוזר לי זה ששמתי אותם ברשימה השחורה, כיון שהם משאירים הודעה בתא הקולי, ומיד בסיום ההודעה מגיעה אלי צלצול מהתא קולי, ואני רוצה לדעת מי השאיר לי הודעה, ואז שוב שומע את ההודעה שכ"כ ביקשתי להפסיק.............]

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הסרתי את עצמי ע"י המספר הנ"ל, וממשיכיים הצינטוקים אותו דבר [ממספר 0527698640 = ועד הרבנים]
איך ועד הרבנים, זה קופת העיר...
והקטע עם הסליחה הזאת, גם הזוי
10 פעמים מתקשרים 'ההתתננצצללוותת', הבנו תמחקו ותמשיכו הלאה

• הוסף לסימניות
נראה שמישהו החליט להיכנס לעניין ברצינות. הלוואי ויצליחו

• הוסף לסימניות
נראה שמישהו החליט להיכנס לעניין ברצינות. הלוואי ויצליחו
שמישהו החליט לעשות כתבה בJDN זה לא אומר שמישהו החליט לעשות עם זה משהו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כאשר מגיע צינתוק
לא לשמוע עד הסוף אלא לנתק מיד
ובטח לא לחזור לשיחות שלא נענו שאינן מוכרות
מי שמחפש אותך יתקשר שוב מחר

מנסיון - מועיל במיוחד

• הוסף לסימניות
כאשר מגיע צינתוק
לא לשמוע עד הסוף אלא לנתק מיד
ובטח לא לחזור לשיחות שלא נענו שאינן מוכרות
מי שמחפש אותך יתקשר שוב מחר

מנסיון - מועיל במיוחד
אפשר כן לשמוע עד הסוף ולעשות הסרה,
זה גם מועיל מנסיון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה