בקשה די לתורות אצל הספר!!!

• הוסף לסימניות
מה יהיה?
עד מתי נמתין אצל הספר שעות?
למה למרות שהגעתי בהשכמה (8:30 בבוקר, אצלי אחרי תפילה זו השכמה) היה תור ארוך??
מתי יבוא היום שספרים ייקבעו תור???

ואולי תוכלו לעלות כאן שמות של מספרות בירושלים שכן קובעות תור עם תוספת המלצה על המקום?
תודה רבה
חג כשר ושמח

• הוסף לסימניות
מה יהיה?
עד מתי נמתין אצל הספר שעות?
למה למרות שהגעתי בהשכמה (8:30 בבוקר, אצלי אחרי תפילה זו השכמה) היה תור ארוך??
מתי יבוא היום שספרים ייקבעו תור???

ואולי תוכלו לעלות כאן שמות של מספרות בירושלים שכן קובעות תור עם תוספת המלצה על המקום?
תודה רבה
חג כשר ושמח
אצל גדי הספר קובעים תור

• הוסף לסימניות
אם בשעה שכתבת את ההודעה היית כבר אחרי אז יצאת ממש בזול,

בערב פסח התור יכול להיות ארוך יותר. קרה לי שחיכיתי קרוב לשלוש שעות...

ואגב גם אצל הספרים שקובעים תורות יש המתנה ארוכה כי זמן התור יותר קצר ממה שבפועל לוקח להם לספר ואז נוצר פיגור שרק הולך ומצטבר.

• הוסף לסימניות
במו"ע רוב הספרים קובעים תור, הירושלמים נורא מרובעים בנושא הזה

• הוסף לסימניות
קניתי לפני כמה שנים טובות מכונה מקצועית של ספרים פנסוניק ב500 ש"ח ומאז אני ובני מסתפרים בבית, לפי חישוב גס חסכתי אלפי שקלים....מומלץ מאד וקל (ובפעם הראשונה תמיד עושים איזה פדיחה , איזו קרחת קטנה או שפאה אחת נחתכת אבל שווה!)

• הוסף לסימניות
כל הספרים שאני מכירה קובעים תור מראש
אני מאמינה שאתה יכול לנסות לקבוע תור מראש גם לספר שבדר"כ לא קובע תור מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה