דרוש מידע דלפק משיש

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה מי שמכירה אני עושה עכשו מטבח ורוצה לעשות דלפק משיש אורך2.60 מ' עומק 50 ס"מ תחילת השיש יושב על ארון 60 על 50 והשאר באויר מחובר לקיר,
והאיש שיש אומר שצריך לעשות מתחת ארון על רוב העומק שזה אומר למעלה מ-25 ס"מ ארון ולא נשאר מקום נורמלי לרגליים [אמרו לי שלרגליים צריך להשאיר מינימום 30 ס"מ], או לעשות רגל, ומשום מה לא נשמע לי כ"כ רגל...
אשמח מאוד אם יש למישהוא מידע בנושא או איש מקצוע לתחום הזה מאוד יעזור לי,
תודה!

• הוסף לסימניות
האיש שיש אומר שצריך לעשות מתחת ארון על רוב העומק שזה
לא חייב ארון, אפשר רגל אבל חובה אחד מהשניים.
ויתכן אפילו 2 רגליים כי זה אורך 2 מטר באוויר.
יש רגליים דקורטיביות יפות

ולרגלי הסועדים צריך כ 35 ס"מ

• הוסף לסימניות
ניסית פעם להרים פלטת שיש במידה הזאת?

אז תביני על איזה כובד מדובר ותביני שחובה רגל/יים לתמיכה.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה,
אף פעם לא ראיתי רגליים דקורטיביות לשיש, יש למישהו תמונה איך זה אמור להראות?
ומה בסוף הכי יפה לעשות? איזה סוג רגליים? (אם צריך 2)

• הוסף לסימניות
הכי יפה והולך היום זאת רגל מהשיש עצמו.
תמונה לדוגמא:
1669220637635.png

• הוסף לסימניות
חובה חיזוק ותשתית לשיש
היה כאן אשכול על סדקים בשיש, חבל לך.
גם בשיש כמו בדוג' מעלי.

• הוסף לסימניות
אצלינו יש חלק מהשיש (בערך רוחב 70 ס"מ) שיושב על ארון בעומק 30 ס"מ ואז ה 30 שנשאר באויר בשביל להכניס את הרגליים

• הוסף לסימניות
אבל לי יש דלפק רוחב 50 ס"מ ואם אעשה ארון 30 ס"מ לא ישאר מקום לרגליים?

• הוסף לסימניות
אצלי הדלפק מונח על ארון וגם מחובר לקיר (צורת ר)
אלכסון של 48 ס"מ באוויר
אחד הילדים הניח בתנופה שישיית סודה על השיש בחלק שעומד באוויר
והופ! השיש נשבר! (למינם)
נזק של 5000 ₪

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה