עזרה דלקת אוזניים למבוגרים שלא עוברת כבר שבוע

• הוסף לסימניות
אני חמישה ימים עם אנטיביוטיקה
עדין עם כאבים (לא חזקים מאד כמו בהתחלה אבל כאבים) אוזן סתומה וירידה בשמיעה
האנטיביוטיקה נגמרה
אני כבר לא סומכת על רופא המשפחה לא נראה שהוא יודע מה הוא מדבר..
רופא אא"ז אין בכלל בעיר שלי בתאריך קרוב
מה עושים??

אנטיביוטיקה ל4 ימים זה כלום, לא???
תלכי לרופא אא"ג ותבקשי להיכנס בלי תור
כדאי לעשות תרבית כדי לבדוק מה צומח לך בתוך האוזן ואיזה טיפול את צריכה
היום לא ממליצים לתת טיפול אנטיביוטי בלי לבדוק כי לפעמים מפתחים חיידקים עמידים ואז יותר קשה לטפל

• הוסף לסימניות
תתעקשי על אא"ג. אם לא בעיר שלך אז בעיר אחרת
לפעמים הטיפות לא עוזרו כי לא מצליחות להגיע לדלקת, והרופא שם פתיל באוזן שעוזרות לטיפות להגיע

• הוסף לסימניות
הלכתי היום לרופא אא"ג
נתן לי טיפות לאוזניים
אני מתחילה להרגיש את אותם סימפטומים באוזן השניה וזה מפחיד אותי ממש
יש מצב זה מדבק?

• הוסף לסימניות
לצערינו יש לקות אוזניים שעוברות מאוזן לאוזן
אם מתחיל לכאוב לך גם באוזן השניה
תקבעי תור טלפוני לאותו רופא - א.א.ג
שיתן לך אישור לשים טיפות גם באוזן השניה....
אני פעם נתתי לבת שלי בלי לשאול את הרופאה (היה מסובך להשיג אותה)
ואחרי תקופה שהיינו אצלה , שאלתי אותה אם זה היה נכון או שהייתי חייבת לבוא
היא אמרה לי שזה היה מצוין
אבל חייבת להדגיש שזה היה דלקת מסוימת מאוד שרואים גם מחוץ לאוזן....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה