דלקת בסימפונות

• הוסף לסימניות
אני כבר שלשה שבועות חולה בדלקת הסימפונות, החליפו לי כבר 3 סוגי אנטיביוטיקה יותר חזק ויותר חזק... ו- 20 יום אני לוקחת אנטיביוטיקה! והמצב רק מחמיר השיעולים מלאים ליחה ונאמר לי שאסור לי לדכא את השיעול.
-אף פעם לא הייתי אסמתית ואני ב"ה מזמן לא הייתי צריכה אנטיביוטיקה
אם אתם מכירים או שאתם עברתם את זה
אשמח לשמוע עצות
תודה רבה מאווווד!

• הוסף לסימניות
עשית צילום חזה?
זה נשמע מאוד מוזר

ונטולין לא מקל עליך?

• הוסף לסימניות
נסי לשתות תה פשתן
אצלנו זה רץ כל החורף, כל פעם שמישהו מתקרר/משתעל/מחרחר
מייבש את הליחה בצורה מדהימה

קונים בחנות טבע פשתן לא טחון (זרעי פשתן שלמים)
שמים בספל 2 כפות, שופכים מים רותחים, מכסים
נותנים לזה לעמוד שעה לפחות (אפשר גם לפני שהולכים לישון ולשתות בבוקר)
כדי ליצור את האפקט המייבש צריך לסנן את המים בצורה מיוחדת -
מניחים מסננת דקה מעל כלי, שופכים את תכולת הספל למסננת, ובעזרת כף מערבבים ממש חזק תוך כדי שזה מסתנן
מוסיפים עוד מים ועושים את אותו תהליך שוב, אפילו 3 או 4 פעמים
אמור להיווצר נוזל קצת צמיגי, מין ג'לי נוזלי כזה
וזו תרופת הפלא המדוברת.

שותים את זה כמו שזה (לא ממש טעים) או ממתיקים, או משתמשים כבסיס לתה רגיל.
כדאי לשתות כמה שיותר, עד שהליחה מתייבשת.

אם מכינים כמות גדולה - לשמור במקרר, ולא יותר מיומיים.

• הוסף לסימניות
-עשיתי צילום ובדיקות דם שהראו שיש דלקת בסימפונות.

-יש לי גרעיני פשתן בשקית סגורה מלפני שנה בערך זה לא ישן מידי (זה לא סגור ארמטי אלא בקשר)
תודה על העזרה

• הוסף לסימניות
הרופא הביא לי גם טרבולין וזה עשה לי ממש רעידות בכל הגוף אני מפחדת לעשות פעם נוספת.

• הוסף לסימניות
נראה לי בסדר גם אחרי שנה
זה במקרר?

לגבי תרופות מרחיבות סימפונות - זה אכן עושה רעידות, וגם דופק מהיר, ואפילו סחרחורת לפעמים
במיוחד באינהלציה

• הוסף לסימניות
מה רע בפשתן טחון?
אותן המלצות כמו שאריאלס כתבה, אבל בטחון. אפילו יותר משפיע. כף פשתן טחון טרי +כפית דבש + מים חמים - כוס התה האולטימטיבי.

• הוסף לסימניות
ישנה תרופת סבתא שלי ממש עוזרת
לשים בתוך כוס כמה כפיות דבש על זה לשים בצל חתוך אחרי מספר דקות הדבש נהפך לסירופ טעים (מאוד מאוד) לקחת כל שעה כפית
את ההקלה מרגישים מיד בכפית הראשונה אחרי לקיחת כמה כפיות יש הקלה משמעותית עד העלמות של השיעול
עלי ועל הילדים שלי זה עובד מצוין
אגב אני מכיר חזן גדול מאוד שביום שישי קבוע הוא עושה את זה בשביל לנקות את הגרון
רפואה שלימה

• הוסף לסימניות
אחד מבני משפחתינו סבל ממש כפי תיאורך. התחיל באנטביוטיקה מסוג אחד (לא זוכרת בדיוק את השם) המשיך בזינט, לא היה שיפור, החום עדיין עלה ערב ערב, בתוספת שיעולים וחולשה רבה, לאחר שהוכפלה כמות האנטיביוטיקה,חל שיפור מיזערי. אחר בדיקות מעמיקות הוחלט לתת זריקות ויטמין B12, כי היה חסר רציני. לאחר כמה ימים הורגשה התאוששות רצינית. -הרופא טען כי המחסור בויטמין B12 גרם לחולשה גדולה, ולהאטה רצינית בתגובה לאנטיביוטיקה. (הוא נתן גם תכשירים להקלה בשיעול)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יניב33;468021:
לשים בתוך כוס כמה כפיות דבש על זה לשים בצל חתוך אחרי מספר דקות הדבש נהפך לסירופ טעים (מאוד מאוד)

ועל זה נאמר "על טעם וריח אי אפשר להתווכח". :D
רק ראיתי את העצה וכבר חלפה בי צמרמורת... בילדותי נתנו לי את זה כעזרה ראשונה לדלקת בגרון. לא יכולתי לסבול לא את הטעם ולא את הריח... ועל אף שזה עזר פלאים, לא הצליחה אימי שתחי' לשכנע אותי להמשיך ולקחת מזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יניב33;468021:
לשים בתוך כוס כמה כפיות דבש על זה לשים בצל חתוך אחרי מספר דקות הדבש נהפך לסירופ טעים (מאוד מאוד) לקחת כל שעה כפית
את ההקלה מרגישים מיד בכפית הראשונה אחרי לקיחת כמה כפיות יש הקלה משמעותית עד העלמות של השיעול
עלי ועל הילדים שלי זה עובד מצוין
אגב אני מכיר חזן גדול מאוד שביום שישי קבוע הוא עושה את זה בשביל לנקות את הגרון
רפואה שלימה
בדוק ומנוסה.
לתינוקות: יש להניח בצל חתוך למראשותיהם, הרחתי ונושעתי הבטחתי לפרסם ולא להשתעל.

• הוסף לסימניות
סירופ "שיעולית של הדס" - מומלץ בכל בית לקראת החורף
מקל מאד על השיעול באופן מיידי וגם טעים.
והוא לא נחשב מדכא שיעול אלא מקל.
רפואה שלימה.

• הוסף לסימניות
הבת שלי היתה עם דלקת בסימפונות במשך שבועיים. החליפו לה את האנטיביוטיקה לזינט פעמים ביום (היתה בת שנה וחצי) וזה גמר את זה תוך יום.
אינהלציה מקלה מאד, גם למבוגרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברימי;468001:
מה רע בפשתן טחון?
אותן המלצות כמו שאריאלס כתבה, אבל בטחון. אפילו יותר משפיע. כף פשתן טחון טרי +כפית דבש + מים חמים - כוס התה האולטימטיבי.

כי פשתן טחון מתקלקל מאוד מהר
אם במצבה יש לה כח לטחון פשתן כל יום... קטונתי...
ואם אין לה כח, יותר בריא להשתמש בשלם
(לקנות טחון מהחנות זה כמעט אף פעם לא טרי)

רפואה שלמה!!!

• הוסף לסימניות
פשתן טחון נשמר בהקפאה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!!!!
לכל העוזרים
ומה שעשיתי בסוף---
ביום חמישי התקשרה אלי קרובת משפחה לאחר שראתה ת'כתבה על הבצל בבית נאמן
ומה שעשיתי לקחתי כוסות חד פעמי עם בצלים חתוכים (כי לא בדיוק הבנתי איך לחתוך) ופיזרתי בכל הבית.....
וב"ה מאותו ערב אני מתאוששת ומבריאה כן זה עובד!!
ברכת רפואה שלימה לכל חולי עמך ישראל

• הוסף לסימניות
רפלקסולוגיה עוזרת מאוד שווה לנסות!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה