התייעצות דלתות פולימר בלורן -למטבח

• הוסף לסימניות
האם מומלץ בבית תוסס עם ילדים ב"ה?
יש להם דגמים?
אם כן מה הכי מומלץ?
תודה

• הוסף לסימניות
האם מומלץ בבית תוסס עם ילדים ב"ה?
יש להם דגמים?
אם כן מה הכי מומלץ?
תודה
פולימר חזק ועמיד אבל מעט פחות מפורמייקה.
ספציפית על הפולימר של בלורן אני יודעת שיש הרבה תלונות שזה מתקלף בחום

אם אין לכם ענין בחזיתות עם מסגרות פחות מומלץ פולימר.

• הוסף לסימניות
פולימר חזק ועמיד אבל מעט פחות מפורמייקה.
ספציפית על הפולימר של בלורן אני יודעת שיש הרבה תלונות שזה מתקלף בחום

אם אין לכם ענין בחזיתות עם מסגרות פחות מומלץ פולימר.
תודה
עכשיו יש לי בלורן אקריל פיור, וזה מושלם!
יש לך תמונה של מטבח מודרני 2025?

• הוסף לסימניות
בלורן בכללי מעולים
אבל-
בכל מקרה פולימר יהיה יותר חלש מפורמייקה.
אם מדובר בבית עם ילדים או סיכוי לשחיקה גבוהה עדיף ללכת על דלתות פורמייקה חלקות שישארו יפות גם עם פגיעות

• הוסף לסימניות
יש לי פולימר של בלורן, הקנט של המגרה מעל התנור התקלף, החליפו לי מגירה פעם אחת
אחרי חצי שנה התקלף שוב, לא התלוננתי עוד פעם, מדביקה את הקנט מידי פעם.
חוץ מזה מאוד מרוצה.
קל לניקוי ונראה טוב (יש לי בנים שמטפסים על השיש בעזרת הארונות)
סיכוי טוב שפעם אחרת אעשה גם פולימר ואמצא פתרון למגירה מעל התנור.
(שלוש שנים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה