דלתות פולימר

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע אם יש למישהו המלצות על חברה שמתקינה דלתות מפולימר (לא עץ)

• הוסף לסימניות
אין מישהו שהתנסה בדלתות מפולימר?

או אולי המלצה על חברת דלתות שיש לה גם פולימר?

• הוסף לסימניות
חברה בשם טלדור יש להם דלתות פולימר עם 7 שנות אחריות על נזקי מים כעת פרסמו מבצע 1550 ש"ח לדלת כולל התקנה
בחברה טוענים שהדלת שלהם שוקלת הרבה יותר מפלדור ושזה פונקציה של איכות
בנוסף יש בפולימר הרבה אפשרויות עיצוב וחריטות
אני העדפתי את הפולימר במקום הדלת פח מצופה בפי וי סי כיון שהוא פגיע יותר לקילוף ושריטות במיוחד בבית עם ילדים

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד מאד על אחד בשם אמיר הזמנתי אצלו וכבר המלצתי לכמה וכולם מרוצים.רק שכל דלת סביבות ה1900 אבל שווה כל שקל.אם תרצי אעלה תמונות
הטלפון שלו 0545497366

• הוסף לסימניות
דלתות פולימר של שיריונית חוסם - משהו מכיר? התנסה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yudb;2495623:
דלתות פולימר של שיריונית חוסם - משהו מכיר? התנסה?
דלתות שריונית חסם - פולימריות
אני חייב לתקן טעות, אין מדובר בדלת פולימרית אם כי במשקוף פולימרי בשילוב דלת מתכת עמידה. שילוב מנצח שעובד נהדר והדלתות האלו תפסו תאוצה מרשימה בכמה חודשים.
עיצוב מרשים לצד משקוף פולימרי התפור למידות אותן שריונית חסם תכננה בקפידה.
בברכה,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרינה;2494697:
ממליצה מאד מאד על אחד בשם אמיר הזמנתי אצלו וכבר המלצתי לכמה וכולם מרוצים.רק שכל דלת סביבות ה1900 אבל שווה כל שקל.אם תרצי אעלה תמונות
הטלפון שלו 0545497366

תודה
אשמח מאד לתמונות
וכן מאיפה בארץ

• הוסף לסימניות
אציין שאני מתענינת על דלתות פנים

• הוסף לסימניות
דלתות רימונים באשדוד 0775010082
סטייל אחרת ומחירים טובים כדאי מאוד מנסיון וגם שירות טוב כי זה העיקר

• הוסף לסימניות
וההמלצה שלי היא לדלתות פנים של שריונית חסם.
דלתות בשילוב מנצח :)

• הוסף לסימניות
ואני ממליץ על דלתות שריונית חסם

נכתב ע"י INTERIORD;2501766:
אציין שאני מתענינת על דלתות פנים

אני ממליץ לך לבדוק את הדלתות המשולבות פולימרי ומתכת מבית שריונית חסם.
לדעתי, זה הולך להיות מוצר השנה בישראל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה