דרוש מידע דלתות פנים מניסיון טלדור או דרור?

• פותח הנושא a110
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מי יודע להגיד לנו מניסיון במה כדאי לבחור?
מתלבטים בין שני החברות הנ"ל נשמח מאוד לתשובות מניסיון.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
בהחלט --
שערי ברכה,
ודלתות לנדאו בהרצליה.
הם היחדים שמייצרים פה בארץ לבד,מחומרי גלם איכותיים!!!
ברמה גימור ומראה כמה ליגות מעל לכל החברות הנ"ל ודומיהם שיש בשוק----

• הוסף לסימניות
לי יש טלדור מרוצה מאד. (4 שנים)
לא מכירה את שאר השמות שהוזכרו כאן.
מכירה את פנדור וחמדיה ולדעתי טלדור הרבה יותר איכותי.
מרוצה מאד גם מהאקוסטיקה לא שומעים כמעט כלום שהדלת סגורה. רק רעשים חזקים מאד.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כששפצנו לפני 6 שנים, קנינו טלדור.
לא מתחרטת לרגע! דלתות איכותיות, ידיות מצויינות, מנעולים שעובדים כמו שצריך, לא מתנפח ממים, עמיד, קל לניקוי.
לגבי בידוד - אין לי נתונים, זה לא היה אצלנו שיקול של כן או לא ואף פעם לא שמתי לב לעניין.

ראיתי דלתות של פנדור, בעלת הבית מקללת אותם. חברות אחרות - לא מאד עקבתי.
מה שכן - הלשונית שלי היא לשונית רגילה ולא מגנטית, בכוונה.

• הוסף לסימניות
יש כאן עוד מישהו שיש לו דלתות טלדור וממליץ עליהם?

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על דלתות דרור
שנה וחצי בשימוש מסיבי :)
הבידוד איכותי מאד!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האמת, לא בדקתי.
אבל מה רע בסגירה הרגילה?

• הוסף לסימניות
לי יש מגנטי.
הכל עובד מצוין.
באחת הדלתות הילדים הוציאו לי את המגנט
לאחר שאבד המגנט הדלת הזו מתפקדת כדלת עם סגירה רגילה.

מה הבעיה אם יש תקלה במגנט? זה הופך להיות מנעול רגיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה