עזרה דלתות פרפקט(?)ליין שהם ממש לא פרפקט

• הוסף לסימניות
מקפיצה...
זקוקה דחוף להמלצות על דלתות פנים איכותיות (מניסיון אישי) תודה!!

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו ניסיון עם דלתות פרפקט ליין מהזמן האחרון?

• הוסף לסימניות
נשמח מממש גם להמלצות או דיס על דלתות של פרפקט ליין הסוג היקר יותר וגם הזול
יעזור מממש אם משיהו התנסה בשנה שנתיים האחרונות הם בחנות נותנים אחריות לכל החיים על נזקי מיים יש לזה כיסוי ??? מישהו התנסה???

• הוסף לסימניות
ח
נשמח מממש גם להמלצות או דיס על דלתות של פרפקט ליין הסוג היקר יותר וגם הזול
יעזור מממש אם משיהו התנסה בשנה שנתיים האחרונות הם בחנות נותנים אחריות לכל החיים על נזקי מיים יש לזה כיסוי ??? מישהו התנסה???
ברה שלי עשתה לפני שנה (לא זוכרת מה היה הבעיה) ואמרו לה שאין על זה אחראיות-והיא היתה מאוכזבת מאוד.
אני אנסה לברר מה בדיוק היה....

• הוסף לסימניות
יעזור לי מאוד אני רגע לפני הזמנה....
ואם יש כאן מישהו שקנה ממקום שממליץ עליו ולא יקר מידי...

• הוסף לסימניות
הנסיון שלנו עם דלתות פרפקטליין מלפני ארבע שנים בערך
לא היינו צריכים אחריות
לא נצפו נזקים

• הוסף לסימניות
קניתי מחברת אלדור בבית שמש הר טוב
דלתות בלי בעיות ובלי תלונות
אצלנו מעל 3 שנים.
0549094213

• הוסף לסימניות
ברוב החנויות מחזיקים חתיכות של דלת ואפשר לראות איך הדלת בנויה
לפני כמה שנים כשהחלפנו דלתות היו 2 סוגים בעיקר
סוג אחד שהוא עם ציפוי עמיד יותר למכות אבל יש חברות שעם הזמן זה יכול להתקלף
סוג שני שזה פולימר 100 אחוז שזה רק פלסטיק ברשמי אומרים שזה מקבל יותר מכות אנחנו לקחנו את הסוג השני יש לנו כ3 שנים ולא ראינו בעיות של מכות והם עמידים למים

• הוסף לסימניות
ברוב החנויות מחזיקים חתיכות של דלת ואפשר לראות איך הדלת בנויה
לפני כמה שנים כשהחלפנו דלתות היו 2 סוגים בעיקר
סוג אחד שהוא עם ציפוי עמיד יותר למכות אבל יש חברות שעם הזמן זה יכול להתקלף
סוג שני שזה פולימר 100 אחוז שזה רק פלסטיק ברשמי אומרים שזה מקבל יותר מכות אנחנו לקחנו את הסוג השני יש לנו כ3 שנים ולא ראינו בעיות של מכות והם עמידים למים
מאיפה קנית?

• הוסף לסימניות
אלדור בהר טוב ליד בית שמש

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על דלתות פולימר של דלתות אלי נמצאים באזור תעשיה של בית שמש יש לנו אותם 5 שנים וכמו חדש!!! ואנחנו שוטפים עם הרבה מים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה