את מתכוונת מתקפלת אקורדיון? אותה בעיה שהזכרתי. אני מעדיפה מתקפלת לחצי! זה פיתרון מקסים למקרים מיוחדים. כשקונים חדשה כזו המחיר יכול להיות מאוד יקר. אבל אם יש לך נגר טוב תוכלי לבקש ממנו לחצות את הדלת הקיימת לחצי לכל אורכה וכמובן לסגור יפה את החתך. את שני החצאים לחבר בצירים וכך הדלת מתקפלת.קופצת על האשכול
אולי @ציפורה זילברצן תוכלי לעזור גם לי... ממש אשמח
יש לי בחדר אמבטיה דלת שנפתחת למרפסת כביסה
הבעיה שכהדלת פתוחה הרווח שנשאר בינה לבין הקיר הוא צר מאד וכדי לעבור לשטח שמאחוריה זה מעצבן
(ובזמנים מסוימים בחיים גם בלתי אפשר...)
חשבתי להחליף לדלת מתקפלת האם לכזה מקם זה כן יכול להיות פיתרון?
ואם כן מה מומלץ?
אשמח לכל תשובה
תודה רבה
אין כאן תוכנית של חדר האמבטיה/מרפסת הכביסה כדי שנוכל להבין לאן הדלת נפתחת ולאיזה כיוון,קופצת על האשכול
אולי @ציפורה זילברצן תוכלי לעזור גם לי... ממש אשמח
יש לי בחדר אמבטיה דלת שנפתחת למרפסת כביסה
הבעיה שכהדלת פתוחה הרווח שנשאר בינה לבין הקיר הוא צר מאד וכדי לעבור לשטח שמאחוריה זה מעצבן
(ובזמנים מסוימים בחיים גם בלתי אפשר...)
חשבתי להחליף לדלת מתקפלת האם לכזה מקם זה כן יכול להיות פיתרון?
ואם כן מה מומלץ?
אשמח לכל תשובה
תודה רבה
אין כאן תוכנית של חדר האמבטיה/מרפסת הכביסה כדי שנוכל להבין לאן הדלת נפתחת ולאיזה כיוון,
אז רק אשאל: האם התקנת דלת שנפתחת לכיוון ההפוך (ותהיה צמודה לאותו קיר שהמרווח בינו לבין הדלת כעת קטן מידי) - אפשרית?
אם זה לצד האסלה, ולא לחזית האסלה, לכאורה זה לא יפריע.תודה על המענה
אין לי ציו של התכנית
אבל הפיכת הפתיחה תהיה לתוך חדר האמבטיה ממש קרוב לאסלה שגם שם אין הרבה שטח
אולי דלת הזזה יכול להיות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים