דרוש מידע דלת פנימית בחדר ממ"ד מישהו התקין?

• פותח הנושא 1978
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אפשר לשאול מה בערך אמור להיות מחיר של הוספת דלת כזו לממד?
לא צריכה שיוסיפו לי משקוף, אלא שילבישו על משקוף הפלדה הקיים דלת (בנוסף לדלת הממד הקיימת)
זו דירה חדשה (3 שנים) ונראה לי שיש שם חורים ייעודיים להוספת דלת רגילה.

• הוסף לסימניות
לא צריכה שיוסיפו לי משקוף, אלא שילבישו על משקוף הפלדה הקיים דלת (בנוסף לדלת הממד הקיימת)
בדרך כלל להלביש על דלת הפלדה מייקר.
כי צריך דלת בעבודת נגר בדיוק לפי המידה.
הלבשת משקוף ודלת סטנדרטית אמורה להיות זולה יותר. כמו דלת רגילה.

• הוסף לסימניות
אם אתם לא עושים את זה תוך כדי התקנת דלתות נוספות בבית, המחיר הוא 1,500 ש"ח בערך (התקנה לדלת בודדת היא יקרה יותר).
בדרך כלל להלביש על דלת הפלדה מייקר.
כי צריך דלת בעבודת נגר בדיוק לפי המידה.
אין צורך במשקוף או בעבודת נגר, יש דלת סטנדרטית למידות של ממ"ד.

• הוסף לסימניות
אם אתם לא עושים את זה תוך כדי התקנת דלתות נוספות בבית, המחיר הוא 1,500 ש"ח בערך (התקנה לדלת בודדת היא יקרה יותר).

אין צורך במשקוף או בעבודת נגר, יש דלת סטנדרטית למידות של ממ"ד.
יש לך קישור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה