דרוש מידע דם מהאף בקיץ

• פותח הנושא 1978
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לבני בן ה- 10 בימות הקיץ החמים יורד דם מהאף.
אשמח לפתרונות טבעיים ?

• הוסף לסימניות
נשמע חסר הגיון ואפילו הזוי ,אבל עובד!
להרים את היד הנגדית לנחיר שממנו יורד הדם .

כמה רגעים והדם נעצר.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לשים כל יום וזלין, מניסיון זה מאודעוזר.

עצה מניסיון לעצור את הדם, לשתות כשליש עד חצי כוס מיץ ענבים עוצר את הדם מיידית כותבת מניסיון אישי!!

• הוסף לסימניות
לקחת רצועה ברוחב ס"מ ובאורך כמה ס"מ, מנייר מקופל, שקף וכד'.
להכניס מתחת השפה העליונה.

עוצר במקום!

"לא תאמינו כי יסופר" (חבקוק א')

• הוסף לסימניות
אחרי שהדם מתייבש וקשה לנקות אותו אני מטפטפת שני טיפות מי מלח לנחיר והדם 'מצטמק ויפה לו'.

• הוסף לסימניות
מעניין אני סובלת מזה מאז שאני זוכרת את עצמי, כל פעם שאני חשופה קצת יותר מהרגיל לשמש, הברז נפתח בלי שליטה, אף פעם לא חשבתי לחפש "סגולות" לדבר הזה אני רק שוכבת עם קומפרסים קרים על המצח, זה מה שתמיד היו עושים לי

• הוסף לסימניות
שתיה מרובה.

• הוסף לסימניות
רק לידיעה -
אלא שסובלים מדימום חוזר באף
בדר"כ סובלים גם מקרשיות נמוכה לא ברמה מסכנת חיים
ניתן לבדוק בבדיקות דם ייעודיות אצל המטולוג
לא בדיקת pt רגילה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה