דמבו המעופף- יש למישו??

• הוסף לסימניות
חייבת להאיר:
יום אחד עשיתי את השטות הזו ונתתי לילדות לי לראות את הסרט הנ"ל שהורדתי מפרוג.
הגדולה בכתה כל הסרט מהאכזריות שנחשפה אליה, ולקטנה היו סיוטי לילה משך זמן רב, וגם ביום היא פחדה להיות לבד!
הגדולה בת 6 הקטנה בת 4.

חסה על נפש ילדכם.

תעשו מה שבא לכם.

• הוסף לסימניות
מה עם החסומים?

• הוסף לסימניות
אני מתגעגעת לברוזון המכוער....
קיים באנשהו????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שתיקה בתרי;1359170:
משהו יכול להסביר לי איך מורידים מפה??
לא מצליחה בשום אופן...
תודה!

מה הבעייה? כשאת נכנסת ללינק יש לך בצד ימין למעלה ריבוע עם 3 נקודות.......
שם יש לך אפשרות להוריד ישירות למחשב, או לדרופ' שלך (אם יש לך)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1359447:
מה הבעייה? כשאת נכנסת ללינק יש לך בצד ימין למעלה ריבוע עם 3 נקודות.......
שם יש לך אפשרות להוריד ישירות למחשב, או לדרופ' שלך (אם יש לך)
זה מה שיש לי...

קבצים מצורפים

• מסך.pdf
    KB 150.2 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
לא אמור להיראות ככה - זה כאילו הדף לא נטען כולו.
אבל כשאת לוחצת בהורדות איך שהוא רשום שם - מה הוא מביא? או שהוא לא נותן ללחוץ?

• הוסף לסימניות
למטה הוא שואל אותך האם לאשר את התוכן. תלחצי על ה: show Content

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה