דמויות הוד

• הוסף לסימניות
דמויות הוד...

קבצים מצורפים

• IMG_3265.jpg
    2.7 MB · צפיות: 20
  • IMG_3357.jpg
    2.5 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
וואו!!
מענין ממש.....
אבל איפה הפוקוס בתמונה השניה? התפספס קצת , לא?

• הוסף לסימניות
לא צריך לקבל רשות מאדם להעלות את התמונה שלו
מה אני יעשה אם אני אמצא את עצמי באיזה שהוא אתר בפוזה לא נחמדה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;694297:
לא צריך לקבל רשות מאדם להעלות את התמונה שלו

לא.

נכתב ע"י ROT;694297:
מה אני יעשה אם אני אמצא את עצמי באיזה שהוא אתר בפוזה לא נחמדה ?

אולי אתה יכול לבקש מהצלם שיסיר את התמונה למרות שהוא ממש לא יהיה חייב להיענות לבקשה. אם כן - מה טוב. אם לא - אתה יכול להצטער על הרגע בו החלטת להיות בפוזה לא נחמדה במרחב ציבורי.

• הוסף לסימניות
האנשים האלו נהנו שצילמו אותם ולא נראה לי שיש להם בעיה שיראו אותם (אולי להפך...)

• הוסף לסימניות
סליחה. אצלי דמויות הוד זה רק גדולי ישראל.. קצת הזדעזעתי לראות כאלה "עמך'ות" אחרי כזאת כותרת...

אם אני כבר מגיבה- למרות שאני לא שיכת לפורום הזה.. תפיסה יפה ומביעה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמיש;694357:
לא.

אולי אתה יכול לבקש מהצלם שיסיר את התמונה למרות שהוא ממש לא יהיה חייב להיענות לבקשה. אם כן - מה טוב. אם לא - אתה יכול להצטער על הרגע בו החלטת להיות בפוזה לא נחמדה במרחב ציבורי.
סליחה????????.!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;694421:
סליחה. אצלי דמויות הוד זה רק גדולי ישראל.. קצת הזדעזעתי לראות כאלה "עמך'ות" אחרי כזאת כותרת...

אם אני כבר מגיבה- למרות שאני לא שיכת לפורום הזה.. תפיסה יפה ומביעה!
הוצאת לי את המילים מהמקלדת:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הצבעשבתמונה;694424:
סליחה????????.!!!!!!!!!!!!

למיטב ידיעתי אין שום חוק שאוסר העלאת תמונות שלא למטרת רווח

ומזה בדיוק "שייכת לפורום הזה" תפסתם בעלות על הפורום??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמה:) ומזה בדיוק "שייכת לפורום הזה" תפסתם בעלות על הפורום??[/QUOTE:
לפורום צילום.

אני לא מגיבה כי אני לא בתחום כל כך..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה