דמויות מסיפורים

• פותח הנושא noas
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אורי מהלב של אורי.

• הוסף לסימניות
אבריימל הטבח
דוד אפרים והאופנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shevi100;1215800:
סבא אליעזר והגזר,
זהבה ושלושה דובים

ראית פעם בשיחותיו של הגר"ש פינקוס שמותח בקורת חריפה על המסר העולה מהמעשיה של זהבה ושלושת הדובים, כמדומני שבסיפור הם נכנסים לבית בלי רשות ואוכלים שם!!!!

• הוסף לסימניות
פלורה ימיני...

• הוסף לסימניות
מי זו פלורה ימיני?
לא מכירה את הדמות הזו...

• הוסף לסימניות
חיים בשחור לבן

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על הרעיונות...
אז הבת שלי התלהבה מהרעיון של נאן- מהמסע הארוך של נאן.
אבל צריך להשיג פריטים ישנים שיראות את זה אותנטי...
איפה אפשר להשיג/לקנות/לשאול
שמלה ישנה , מגפיים סגנון ישן, מזוודה ישנה?

תודה

• הוסף לסימניות
היא צריכה פאה חומה מתולתלת, יש בכל חנות תחפושות.

• הוסף לסימניות
תודה על הרעיונות מצטרפת לאשכול, בחרתי את 'כיפה אדומה' לדעתי עבור ילדה יפה בת שנה וחצי זו תחפושת אידיאלית כשנוסעים לסבתא. עם סלסלה ביד ומשלוח מנות קטן.
יש לי חצאית טוטו לבנה מהממת והמון בד אדום עם עיגולים לבנים, משהי יכולה להנחות אותי איזו גזרה אפשר להכין סינר מיוחד, וכן גלימה אינני יודעת איזו צורה לגזור. תודה!!!!!

• הוסף לסימניות
טוב, מה אתן אומרות?
אני עדיין אבודה..
יש הרבה רעיונות, אבל חלקם ממש קשים לביצוע.
צריך כל מיני פריטים שאין לי בנמצא ולא יהיו...

מה אתן עושות לבנות שלכן שיש להן את אותו רעיון בכיתה?
(מי שכתבה שגם בכיתה של בת שלה בחרו את אותו נושא)
אולי תשתפו אותי?
ותתנו לי רעיונות איך לבצע ?
ממש ממש תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י noas;1219650:
טוב, מה אתן אומרות?
אני עדיין אבודה..
יש הרבה רעיונות, אבל חלקם ממש קשים לביצוע.
צריך כל מיני פריטים שאין לי בנמצא ולא יהיו...

מה אתן עושות לבנות שלכן שיש להן את אותו רעיון בכיתה?
(מי שכתבה שגם בכיתה של בת שלה בחרו את אותו נושא)
אולי תשתפו אותי?
ותתנו לי רעיונות איך לבצע ?
ממש ממש תודה

שיתאחדו בינהן ויבצעו סצנה מן העלילה המתוארת בספר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה