דמות חדשה -ילדה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• IrisOgli.png
    KB 410.3 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
איזה מותק!
משדר תום ומתיקות.

• הוסף לסימניות
הופה!
סגנון חדש אצלך... רוך חדר לדמויותיך ;)
דמות מקסימה ומביעה

(השיער לא צרוב כ"כ טוב)

• הוסף לסימניות
וואו!
סגנון חדש ויפהפה!!!

• הוסף לסימניות
כובשת!
גם עיניים כחולות ,גם בלונדינית ;)

עבודה מדהימה שלך. כולן תמיד יפות,אבל היא במיוחד משדרת אפיון רך ,אנושי ותם.

• הוסף לסימניות
אפשר לראות אותה מסתובבת ב360 מעלות
כאן

• הוסף לסימניות
היא תימניה או אתיופית?
חחח... סתתתתם, ביצוע יפיפה!

• הוסף לסימניות
מותק!!!!!!! אהבתי הרבה יותר מהדמויות הקודמות.

• הוסף לסימניות
חמוד
אבל משדר מעט עצבות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1240476:
חמוד
אבל משדר מעט עצבות...

לא כל הציורים צריכים להיות נוטפי דבש וחיוכים מקיר לקיר.
האבל מיותר;ׂׂ)

• הוסף לסימניות
מהמם כציור!

בתלת מימד (כשהיא מסתובבת)
יש לדעתי הרבה מה לשפר בשיער הוא נראה מידי נפוח למעלה כמו פאה, ומאד מאד פלסטיקי ולא טבעי.
ֿהפריע לי גם מראה האף בסיבוב (סולד בצורה לא טבעית) לפי הציור הוא צריך להיות כאף של ילדים קטנים קטן וכפתורי, ולא כ״כ בולט החוצה.

אך אני חייבת לציין שאין לי יד ורגל בעיניני ביצוע תלת מימד
כך, שאולי באמת כך חייב להראות שיער בתלת מימד וכדו׳,
ז״א אולי הערותי לא כ״כ ישימות.....

• הוסף לסימניות
וווווואווו איזה מותק!!
אהבתי!! בעיקר את העיניים..

• הוסף לסימניות
ממש מדהים, אפילו שאני מבינה בזה רק קצת....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה