דמי הבראה בחזרה מחל"ד

• הוסף לסימניות
אני עובדת במשרד מאז 9/2017
בקיץ האחרון 2018 לא קיבתי דמי הבראה כי עדיין לא מלאה שנה לעבודתי.
אני חוזרת מחופשת לידה בחודש 9/2019.
מתי אקבל את דמי ההבראה שלי?
השנה אני מקבלת על שנתיים?
אשמח לתשובה.

• הוסף לסימניות
אני עובדת במשרד מאז 9/2017
בקיץ האחרון 2018 לא קיבתי דמי הבראה כי עדיין לא מלאה שנה לעבודתי.
אני חוזרת מחופשת לידה בחודש 9/2019.
מתי אקבל את דמי ההבראה שלי?
השנה אני מקבלת על שנתיים?
אשמח לתשובה.
כשתחזרי

• הוסף לסימניות
למה על שנתיים?
על שנה אחת.

לתשומת לבכם, תוכלו לקבל הפרש דמי לידה על דמי ההבראה (אם זה עומד בכללי ביטוח לאומי).

• הוסף לסימניות
למה על שנתיים?
על שנה אחת.

לתשומת לבכם, תוכלו לקבל הפרש דמי לידה על דמי ההבראה (אם זה עומד בכללי ביטוח לאומי).
על שנת העבודה הראשונה לא קיבלתי דמי הבראה.
אמרו לי שהשנה אקבל על שנתיים.
מה זה אומר הפרש דמי לידה?

• הוסף לסימניות
אתם לא אמורים לקבל הבראה מהמעסיק על חודשי החל"ד.
את ההבראה הזו שאתם לא מקבלים מהמעסיק, אתם אמורים לקבל מביטוח לאומי.

• הוסף לסימניות
אז מה בעצם אמורה לעשות?

• הוסף לסימניות
להגיש בקשה להפרש דמי לידה (רק לאחר התשלום מהמעסיק) חפשו בגוגל.
אם המעסיק מגיש בקשה ישירות הוא אמור לעדכן אוטומטית גם על הפרשים, ותקבלו את זה אוטומטית.

• הוסף לסימניות
עושים את זה רק אחרי שחוזרת בספטמבר?

• הוסף לסימניות
קודם צריכים לקבל את ההבראה ורק אח"כ נוצר הפרש לדמי לידה.

• הוסף לסימניות
ממש לא נכון
מקבלים הבראה מהמעסיק גם בגין חופשת הלידה
אבל אפשר לבקש מהביטוח לאומי הפרשים כי ההבראה היא גם עבור החודשים שחושבו דמי הלידה

• הוסף לסימניות
1.ראשית כפי שציינו לעיל הבראה משולמת אחרי שנת עבודה רטרו במקרה שלך שנתיים כולל תקופת הלידה שהוא נצבר לוותק ומשולם הבראה עבורם
2. אני לא יודעת מתי אצלכם משלמים הבראה בכ"מ אם הוא משלם בחודש 6 כמו רוב המעסיקים הוא היה צריך להכין לך תלוש עם תשלום הבראה ואם לא תתבעי ממנו כשאת חוזרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה