- הוסף לסימניות
נכתב ע"י miller;496219:א. תודה על המחמאה
ב. שהפקידות לא יודעות את התנאים, זה לא חדש כך גם במס הכנסה ובמע"מ, כל אחד יודע לעשות מה שמוטל עליו (במקרה הטוב) וזהו.
ג. דמי הלידה מחושבים לפי המקדמות שמשלמים בתקופה שקדמה ללידה, בשלב השני לאחר הגשת הדו"ח השנתי למס הכנסה, הם יבדקו מה היתה ההכנסה החודשית במהלך החודשים שקדמו ללידה (לפי ממוצע) ויחשבו את דמי הלידה המגיעים באמת.
להסברים נוספים: ניתן לפנות אלי למייל או לנייד, בשמחה.
אולי אני אפנה באמת למייל או לנייד. שבעתי כבר חירטוטים ומדהים שיש מישהו שיודע, או אפילו מעז לומר כזה דבר. כולם מושכים בכתפיהם במבוכה.
אבל הקפיץ אותי שהפקידות לא יודעות וזה לא חדש וזהו.
אם היית קונה מוצר בכרטיס אשראי (ככה אני משלמת לביטוח לאומי) והפקידה היתה אומרת לך שהמחיר הוא 200 ש"ח, ואח"כ תגלה שגבו ממך 1200 ש"ח, תגיד שהיא לא יודעת, זה לא חדש וזהו? או שתעשה הכל כדי לסדר את העניין הכספי שלך?
הבעיה שביטוח לאומי תמיד צודקים, וגם אם הפקידה הטעתה אותי, ולא רק פקידה אחת אלא 3 פקידות, כל מה שיש להם לומר זה: תחפשי את זו שאמרה לך מידע שגוי ותבקשי ממנה את הכסף. ברור שאני אעשה את זה, לא? בעיקר אחרי לידה...
לדעתי הם מנצלים את עובדת היותם משרד ממשלתי, ביורוקרטי, בעל כללים בלתי ברורים ובלתי נגמרים, ואנחנו סובלות, והכי מוזר שגם שותקות.
לא מאמינה שרק אני ואריאל'ס נפלנו בפח (או שאלו הפקידות של ביתר? אבל נסעתי גם לירושלים, והמצב לא היה טוב יותר).
הנושאים החמים