דרוש מידע דמי לידה לעצמאיים

• הוסף לסימניות
שלום,
פתחתי עסק עצמאי בחודש 25/04 והלידה ב-7/01/24, עבדתי כמה ימים עד הלידה בחודש ינואר.
ז"א שחודש ינואר הינו החודש העשירי מאז פתיחת העסק,
האם חודש זה נכנס לחישוב תקופת הכשרה שאהיה זכאית לסכום המלא של דמי לידה (105 ימים) או פספסתי קצת ואני זכאית רק ל 56 ימים?
עוד משהו- לפי איזה חודשים מחשבים את הדמי לידה?
אם זה משנה לתשובות- אני גם שכירה.

תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
לעצמאית- מחשבים את ההכנסה השנתית ב2023 ומחלקים במספר החודשים שעבדת
במקרה הצורך עושים את החישוב לפי 2024

• הוסף לסימניות
שלום,
פתחתי עסק עצמאי בחודש 25/04 והלידה ב-7/01/24, עבדתי כמה ימים עד הלידה בחודש ינואר.
ז"א שחודש ינואר הינו החודש העשירי מאז פתיחת העסק,
האם חודש זה נכנס לחישוב תקופת הכשרה שאהיה זכאית לסכום המלא של דמי לידה (105 ימים) או פספסתי קצת ואני זכאית רק ל 56 ימים?
עוד משהו- לפי איזה חודשים מחשבים את הדמי לידה?
אם זה משנה לתשובות- אני גם שכירה.

תודה רבה מראש!
יש למישהו מידע??
דחוףףףףףף

• הוסף לסימניות
את משלמת ביטוח לאומי מהעסק?
לא מספיק רק כשכירה שיפרישו לך.

• הוסף לסימניות
ברור שאני משלמת,
השאילה אם 7 ימים מתוך חודש יחשב לי כחודש עבודה?

• הוסף לסימניות
התכתבתי עכשיו עם נציגה של הביטוח לאומי,
וזו התשובה-
לא יחשב בשכר של דמי הלידה אך יחשב לענין תקופת הכשרה.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת יש למישהו מידע ודאי בעניין הזה של האם חודש הלידה כשעבדו בו חלקית נחשב לחודש אכשרה לעצמאית
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה