חוץ מהמס ששלמנו על 2021?קחו בחשבון שינכו לכם מהסכום 47% למס הכנסה
זה מוזר כי הלידה היתה ב-2021כן
דמי לידה שמתקבלים לא בשנת הלידה אוטומטית מנכים מהם 47%
זה מוזר כי הלידה היתה ב-2021כן
איפה אפשר למצוא מקור ?כן
וצריך לבקש את זה חזרה או שמקבלים לבדכן
בפקודה. אבדוק לך בזמני הפנוי בדיוק איזה סעיףאיפה אפשר למצוא מקור ?
לקחו לך ב2021?וצריך לבקש את זה חזרה או שמקבלים לבד
כי לי לקחו ועוד לא החזירו למרות שאנחנו כבר באמצע 2022..
איפה אפשר למצוא אתר עם החוקים של ביטוח לאומי?מנכים 30% מס, יכול להיות שבסכומים גדולים יותר מנכים סכום יותר גבוה ??
נכון מאדמנכים 30% מס, יכול להיות שבסכומים גדולים יותר מנכים סכום יותר גבוה ??
באתר של הביטוח לאומי - אבל לא נראה לי שתוכלו למצוא שם את ההוראות האלואיפה אפשר למצוא אתר עם החוקים של ביטוח לאומי?
הטעות שלי נבעה מכך שיש 30% מסנכון מאד
טעות שלי
פשוט ניכוי מס במקור
זה חוק של מס הכנסה ניכוי מס במקור
את הביטוח לאומי כבר חישבתי לבד ...הטעות שלי נבעה מכך שיש 30% מס
ו17.83% ניכוי דמי ביטוח לאומי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים