דניאל בן 13 - אי אפשר בלי סטודיו

• הוסף לסימניות
סופטבוקס מקדימה- צד, וכוורת מאחורה- צד.
צמצם 9
בתמונה מס' 1 ומס' 3 הוספתי רפלקטור זהוב מלמטה. רואים בעיניים את הקאצ' לייט... זה ממש הוסיף.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

תמונה 4 רק עם תאורה אחת.
ודניאל החמוד שמצטלם ממש ממש טוב...:)

• הוסף לסימניות
מקסים!
הייתי מצפה לתאורה אחורית משמעותית יותר, בכל אופן שחור על שחור...

• הוסף לסימניות
מהמם!!!
תאורה יפה ותפיסות יפות.
תאורה אחורית חזקה יותר הייתה מקפיצה.

• הוסף לסימניות
מקסים!
הייתי מצפה לתאורה אחורית משמעותית יותר, בכל אופן שחור על שחור...
מהמם!!!
תאורה יפה ותפיסות יפות.
תאורה אחורית חזקה יותר הייתה מקפיצה.
תודה. זה נכון. אספר לכם שתחילת הסשן היה עם עוצמה יותר גבוהה בתאורה האחורית, ומתמונה לתמונה הורדתי עוצמה. לא רציתי את ה"הקפצה" הזו.. מצידי שהבגד יתמזג עם הרקע.
(העלם חמד הזה הוא בן של צלם מקצועי ולא חסרים לו תמונות רגילות. ניסיתי משהו טיפה שונה, משהו שהוא סגנון שלי.)

• הוסף לסימניות
התאורה מיוחדת ויפה. האחרונה יפה במיוחד.
תודה על הפירוט של התאורה!
אוהבת ששמת אותו בצד, והשארת הרבה ספייס.

• הוסף לסימניות
איזה משחק יפה עם התאורה!

• הוסף לסימניות
איזה אומנות. סגנון הצילום הזה אני חולמת לעשות. ביצעת את זה כל כך מוצלח, כזה מתאים לבר מצוה. מושלם!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה