דעתך חשובה לי!!!!

• הוסף לסימניות
חשוב לי לשמוע חוות דעתך על תמונות ביתיות שצילמתי(מצלמה ביתית)
האם יש לזה פוטנציאל מקצועי?
תודה!:eek::confused::confused:

• הוסף לסימניות
בבקשה תעלי את התמונות בפורמט PNG
יקל עלינו מאוד...

• הוסף לסימניות
[איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
איזה עיניים מהממות!!
בלי עין הרע...

• הוסף לסימניות
צריך להקטין ולסגור כפורמט PNG

באיזה תוכנה אתם עובדים, פוטושופ?

• הוסף לסימניות
זהו, שאני עדיין לא עובדת, שוקלת וזה תלוי גם בתגובות...
אבל יש לי פוטושופ

• הוסף לסימניות
הכוונת לPNG הייתה להעלות בצורה כזאת, כדי שיוכלו להתרשם בקלות.

קבצים מצורפים

• 117_4044.png
    KB 864 · צפיות: 23
  • 117_4088.png
    KB 863.1 · צפיות: 21
  • IMG_0077.png
    KB 751.2 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
התמונות ממש חמודות..! והילדים מתוקים במיוחד..!!!
אבל עזבי חו"ד על התמונות -
לכי אחרי הלב שלך...אם את אוהבת לצלם ונמשכת לזה...אם את מוצאת את עצמך בכל הזדמנות עם מצלמה ביד ....אם את חושבת על זה כ"כ ברצינות - - (נראה לי שכן ;) ) אז לכי על זה.:)

בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים!!

ובמיוחד לpark על ההדרכה! הוכחתם את עצמכם כאכפתיים\ות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה