כללי דעתכם: באנר לחברת הצלה - לונדון

• הוסף לסימניות
אני לא יודע למה התעקשתי על העמודים (אולי כיון שזה הפעם הראשונה שאני משתמש באנקבול!?), הנה: עידכון בלי העמודים, ואכן גם לדעתי זה נראה הרבה יותר יפה.

• הוסף לסימניות
יוסעלה, חבל'ך על הזמן...

מדהים. זהו!

רק את החורים למעלה בקצוות צריך לסתום כמו שירושלמי כתב, כדי שלא יראה וילונות של במה (תיאטרון) אלא וילונות אמיתיים.

• הוסף לסימניות
עכשיו אפשר כבר לברך עליו הטוב והמטיב מאוד יפה,
תנסה בלי העיטורים בשני צידי הלוגו (קצת גס מידי ודי מיותרים)

• הוסף לסימניות
עבודה יפה.

• הוסף לסימניות
איזה יופי!
מצטרפת להערת קאפי'

מותר לברך עליו ברכת הטוב...? :)

• הוסף לסימניות
הנה עם הלוגו התואם, ועוד כמה שינויים קטנטנים.

• הוסף לסימניות
א מחייה!

• הוסף לסימניות
העעעעערליך שיין, יוסעלע אתה מתחיל לילך עם מהלך הגרפיקה של חצרי החסידות ההונגרית - רוסית, כמה שאתה רוצה לברוח

• הוסף לסימניות
פ"ג, אתה ראיתי פעם בורח, או שאני רוצה לברוח?

• הוסף לסימניות
הנה, האחרון (אם לא יהיה ביקורת מצידכם - כמובן), בכמה שנויים קטנטנים, העיקר: הלוגו, עשיתי קצת שקוף, שלא יבלוט כל כך.
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
מקסים
(ג"א מצטרף להנ"ל יותר מוצלח אחרי השינוי של אביגדור)
נראה לי שחלק העגול מעל הלוגו הוא ריק וגונב גם חלק נכבד מההצגה

• הוסף לסימניות
מאד מאד מאד יפה!

• הוסף לסימניות
עכשיו זה פשוט מקסים!!!
הערה ראשונה - לא כותבית שנתי - אלא מסיבה שנתית.
- עכשיו פחות מפריע לי הווילון (א"כ אני היתי כן ממשיכה עד לסוף)
- אהבתי מאוד את הצורה העגולה של הוילון האחורי - רק שזה נראה קצת כמו הבלטה היה צריך להכהות יותר בסיום הוילון.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד מאוד!
איזה הבדל בין הראשון לאחרון!

צריך לתקן את מסיבה שנתי - צ"ל מסיבה שנתית

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל התגובות עד כאן.... אולי מישהו העיר על זה או לא.

2 העיטורים באמצע מגושם מדי !!!!

השאר פרפקט...

• הוסף לסימניות
מיוחד!!
(מפריע לי הרגע מאחורי המסיבה שנתית שהוא מדי עגול. יש מה לעשות? אולי להרים מעט את הברוכים הבאים?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה