כללי דעתכם החשובה והדחופה: תפריט ארוחות למשרדים

• פותח הנושא lew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הנה:

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 889.2 · צפיות: 14
  • 2.jpg
    KB 609 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
יפה.
לענ"ד אין צורך להשים צל בתמונות.
הקו המקווקו לא נראה לי הכרחי.

• הוסף לסימניות
מאד יפה משדר מקצועיות

• הוסף לסימניות
ורי נייס.
צריך טיפה לדייק במירכוז. לדוגמא ה thank you... לא ממורכז וכך עוד כמה.
לדעתי הקוים המתעגלים על התמונות אפעס מלכלכות.

שוב עבודה נהדרת.

• הוסף לסימניות
להוסיף על הקרוסון זילופי שוקולד

• הוסף לסימניות
אין צורך בצל של התמונות
יפה מאוד

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

מצטרף להערות.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

מאוד אסטתי ומזמין.
גם אני חושבת שהצל מיותר. והקוים על התמונות קצת מוזרים לי, כי הם לא ממשיכים את הקוים הלבנים שיש בטקסט, וזה מוזר.
ולא הבנתי למה הצד האחורי בצבע אחר, אבל זה כבר די אישי.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מיוחד!!!
הקיוקווים קצת הפריעו לי..

• הוסף לסימניות
כל מה שאמרו נכון. הצל, הקווקוים והמירכוזים.
אבל מה שהכי מפריע זה שאין לטקסט מספיק אוויר והוא ממש "כלוא". תן/י לו יותר שוליים בכל כנף וכנף. זה הכרחי גם אם תצטרך/י להקטין את הפונט. זה לא יהפוך את הפרוספקט לפחות קריא - להיפך!

• הוסף לסימניות
מאד יפה,
כדאי להחליף את העיטורים, זה קצת נראה כמו שערות.

• הוסף לסימניות
יפה ויוקרתי!!!!

• הוסף לסימניות
בתמונה בצד שמואל למטה הלחמניות לא מסודרות משהו טוה הלחמיה של למעלה לא עומדת טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה