דרוש מידע דעתכם המלומדת - למה זה נשמע לי חשוד?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תכל'ס, אפשר לקבוע שעה למשלוחן ופשוט ליידע את המשטרה מראש.
היה כאן כבר אשכול ארוך של אנשים שנעקצו, כך שמסתבר שיש למשטרה אינטרס לתפוס אותם.

• הוסף לסימניות
גם אלי הם פנו באינספור זהויות ומספרים שונים
כל פעם עם טריק אחר
לי זה כבר נמאס!
כל מס' שאינו מישראל אני כלל לא מגיב

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
גם אני נעקצתי כמעט על ידי אותו סיפור לא יודע איך ,אבל בטוח זו עקיצה כמו שרבים אומרים

קבצים מצורפים

• Screenshot_2022-02-27-23-47-44-815_com.whatsapp.w4b.jpg
    Screenshot_2022-02-27-23-47-44-815_com.whatsapp.w4b.jpg
    KB 653.2 · צפיות: 82
  • הוסף לסימניות
בטח שי

בטח שיש
בהעברה לבנק אחר, באותו יום עסקים, אפשר להתקשר למוקד הטלפוני/ לסניף ולבטל בשנייה את ההעברה...
ביום עסקים הבא זה כבר יותר מורכב כי צריך את אישור המוטב בכדי לבטל (כי הוא כבר רואה את הכסף בחשבון)
אפשר לבקש העברה דרך מערכת זה"ב (והיא כמובן יכולה לסרב:devilish:)

• הוסף לסימניות
יש עקיצה חדשה
העוקץ מעוניין לקנות ממך מה שפירסמת ביד 2
שולח לך אסמכתא
ובמקביל נהג מונית לקחת את החבילה
אבל האסמכתא מזויפת!!!!!
שימו לב להיזהר מזה מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה