כללי דעתכם חשובה - כריכה

• הוסף לסימניות
יורד לדפוס ביממה הקרובה.
דעתכם חשובה!

קבצים מצורפים

• חומשרשי7.jpg
    KB 498.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
צריך לרדת קצת כלפי מטה. בצורה זו נוצר עומס בחלק העליון וחלל גדול למטה. נותן תחושה מעופפת מידי ולא יציבה.

• הוסף לסימניות
מיוחד בכל קנה מידה, מעט שיפוצים- לוחות הברית לא הייתי עושה כזה זוויתי, זה פחות בסגנון של כל הכריכה שהיא מעוגלת ומסוגננת, הייתי מצרה מעט את רוחב הלוחות או משנה את הפונט בפנים כדי שיהיה פרופורציונאלי, האותיות קטנות מדי יחסית ללוחות, הערה אחרונה, המילים חומש ורשי, האם המקף יכול מבחינה דקדוקית לרדת לאמצע? משהו צורם שם בקריאה, גם חומש, גם רשי, גם פונט רשי גם צמוד, לכן כדאי לרווח. אבל אחרי הכל מדובר על משהו מקצועי בליגה.

• הוסף לסימניות
חובה לרווח את המילים "חמש-רש"י", הניקוד של השין נראה כמו חולם.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד

הכיתוב של חזק האות "ז"אינה ברורה אני יודע שבמקור היא שקועה אבל כאן לא שמים לב לכך

• הוסף לסימניות
לאחר כל מה שנכתב לעיל, אפשר "לשחק" מעט יותר עם הבלינד כדי לקבל תוצאה מרשימה יותר.

• הוסף לסימניות
וואו ! מושקע ברמה!!!
(אני הייתי מוותרת לגמרי על לוחות הברית, יש המון יופי, מקוריות ומיוחדות בכריכה גם בלעדיהן והן קצת מעמיסות לטעמי...
ואם מותרים עלין, כל העיצוב שמבתוך המסגרת צריך לזוז מעט לכיוון מטה)

יפיפה! מיוחד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1016990:
וואו ! מושקע ברמה!!!
(אני הייתי מוותרת לגמרי על לוחות הברית, יש המון יופי, מקוריות ומיוחדות בכריכה גם בלעדיהן והן קצת מעמיסות לטעמי...
ואם מותרים עלין, כל העיצוב שמבתוך המסגרת צריך לזוז מעט לכיוון מטה)

יפיפה! מיוחד!

באם זה ציבור חבדי ואכן בציבור כזה מדובר אם זה הוצאת 'חזק', הלוחות המרובעות תורמות הרגשה שזה 'משלנו', 'היימשע'. לא ממליץ להוריד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה