דעתכם חשובה לי

• פותח הנושא night
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה דעתכם על האיור בכרזה שלי, ומה אפשר היה לשפר.
תודה למגיבים.
שלמו לפקודת.jpg

• הוסף לסימניות
חיבבתי את הקו הפשוט והברור של האיור, וסגנון הצביעה משלים את הרושם החלק.
אהבתי את התוספת של הצל מתחת לדמויות שמקרקע אותם לכרזה.
הפונט פשוט מוצא חן בעיני, ואין לי הסבר למה. אולי כי הוא חלק, פשוט ועושה רושם מודרני. כמו כרזה שהייתי רואה בבנק, או במשרד ממשלתי כל שהוא. נראה לי שהוא מתאים לסגנון הכללי הפשוט והחלק של הכרזה.
המלל ברור, קצר, ישר ולעניין. מעולה.

באופן כללי, חיבבתי את השילוב של הצבעים. הם מעומעמים יחסית ונותנים תחושה שלווה. הרגשה שהכל בסדר בעולם. כאילו אין מה לדאוג. אבל ספציפית לכרזה הנוכחית, האם זו התחושה שרציתם להעביר?

שני השורות התחתונות ביותר:
רק חקיקה תשים קץ לתופעת הזלזול ודחיית התשלום.
לקוחות משלמים בזמן

נראים לי לא קשורים לקבוצה הכללית של האלמנטים בכרזה. כאילו שאר האלמנטים לא מאפשרים להם להצטרף לרב שיח שהם מנהלים. כדאי להצמיד אותם יותר לשורה האפורה שמעליהם. אולי אפילו להניח אותם מעל השורה האפורה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה