כללי דעתכם לפלייר

• הוסף לסימניות
מצורף פלייר לפרסום 2 ארועים בחנוכה.

תודה למגיבים

קבצים מצורפים

• חנוכה בגבעת הרקפות.jpg
    KB 464.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הצד השמאלי מושך ביותר! מאד אהבתי.
את הרקע הייתי מבהירה קצת.
לצד הימני פחות התחברתי, הוא משרה דכאון ומזכיר לי ספרי שואה וכד',
תנסי להשתמש בצבעי אור וחום, בכל זאת חנוכה! (גם מבוגרים אוהבים חום... אני בכל אופן. או שעדיין לא התבגרתי?!?!)

• הוסף לסימניות
הצד השמאלי מושך ביותר! מאד אהבתי.
את הרקע הייתי מבהירה קצת.
לצד הימני פחות התחברתי, הוא משרה דכאון ומזכיר לי ספרי שואה וכד',
תנסי להשתמש בצבעי אור וחום, בכל זאת חנוכה! (גם מבוגרים אוהבים חום... אני בכל אופן. או שעדיין לא התבגרתי?!?!)

• הוסף לסימניות
כדאי למתן את הקוטביות בין שני הצדדים ז"א צד ימין משדר רוגע וכמו שאמר dhj אולי גם קצת דיכאון... וצד שמאל ממש שמח... (כיאה לחנוכה... אבל לא הייתי בוחרת ורוד לרקע... )
בצד ימין כדאי להגדיל את החנוכיה או להקטין את הסופגניות...
ועוד משהו- בין הופעה מדליקה ל-יניב הקוסם יש פס צהוב.
הצלחות!!!!

• הוסף לסימניות
החלק השמאלי באמת יפה
עדיף לרקע של הימני לעשות משהו יותר מושך
כרגע זה נראה כמו עיצוב לספר (עיצוב יפה מאד לספר,אבל..)

• הוסף לסימניות
ועכשיו?

איך זה אחרי השינויים?

קבצים מצורפים

• חנוכה בגבעת הרקפות2.jpg
    KB 365.9 · צפיות: 24

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה