כללי דעתכם על הגליון

• הוסף לסימניות
מרהיב, מעניין ותופס את העין. ארגון התמונות מאוד מוצלח - מסודר מאוד, לכל תמונה ניתנת תשומת לב, למרות העומס.
השער מאוד שונה מהפנים, הוא הרבה יותר רגוע. אולי לכן הוא נראה לי פחות מרשים.
גם המיקום של יו"ל ע"י מרכז חסידי וכו', לא כ"כ נראה לי מתאים שמה. בכל אופן לא באותו צבע של שם העלון וכותרת המשנה.

• הוסף לסימניות
שאלה דחופה

שאלה לי אליכם ידידי ומכרי, כפי שראיתם את הגליון היפה, והצבעים החיים של התמונות, איך זה קורה שבדפוס זה לא יוצא כך, במחשב הגליון מופיע בצבעים חיים, ואחרי ההדפסה הוא יצא מת מבחינת צבעים, האם זה קשור לאופן סגירתו לדפוס, או בעיה בדפוס, מצד אחד הקובץ אחרי סגירתו לדפוס נראה על מסך המחשב כמו הגליון שהעליתי בפורום, ומצד שני אני כבר הדפסתי בעבר גליון כזה בדפוס אחר וגם שם יצאו הצבעים מתים?

מחכה לתשובה!
שרגא הדר!​

• הוסף לסימניות
בא נתחיל עם זה - שהעבודה אף פעם לא יוצאת כמו שהיא נראית מסך!!!
אבל כמובן שחשוב מאוד איך אתה סוגר לדפוס?

• הוסף לסימניות
אולי בנית את זה ב-RGB וסגרת לCMYK ???

• הוסף לסימניות
אני לא יודע למה זה קרה לי כבר בשתי חוברות ובשתי בתי דפוס שונים מי שיראה את הגליון חי יבין את הבעיה

• הוסף לסימניות
כיול מסך עשית?

• הוסף לסימניות
מה זה כיול מסך קשור למסך או לסגירה אני בדקתי את זה בכמה מסכים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה