כללי דעתכם על הספר הראשון שעיצבתי מתחילתו עד סופו

• הוסף לסימניות
טובים השניים...
צריכים לדעת איך לעצב ואיך להטביע.

• הוסף לסימניות
אכן; ידיד נעורי יוחנן הוכהייזר ממונסי הפיק הספר, הגלופות נעשו ע"י ידידנו "מרתהרב", (ושאר הדברים אני לא יודע - לא ממש; הכריכה ע"י ויס, נודעתי ששלחו לי 5 דוגמאות ע"י פדקס).

וכאן המקום להודות ליוחנן על שעזר לי (שעות ע"ג שעות על הטלפון) להכין הגלופות להכריכה, שיצא לאור דבר שלם ומתוקן - תשואות חן חן לו.

ולכם כולכם תודה על המחמאות המעודדות.

• הוסף לסימניות
יוסעלע, נראה לי שיוחנן מסתובב כאן.

• הוסף לסימניות
זה משהו מדהים, ומקורי
אנא תשים גם תמונה אמיתי של הכריכה

• הוסף לסימניות
יש לי קצת קריטיק למה רק ליוורנו, ליוורנו, ליוורנו, ליוורנו, ליוורנו, ליוורנו, ליוורנו, ליוורנו, וכל אחד משתמש בזה, למה ? אני לא צודק ??
השערים והכריכה הוא באמת יפה וגם הפורזאץ, יש לנו ברוך השם גם שיינע ארבעט, (ובפרט עימוד ספרי תולדות, ספרים, רב טקסט, ואנגלית,) אבל אני לא בקי איך אפשר להעלותם כאן, להגדיל תורה ולהאדיר.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי הבעי', ליבורנה הוא פונט יפה וקירא מאוד, כמו שכמעט כל עיתון הוא בפרינקריהל או עיתון אנגלי בטיימס, וכן הספרים.

פונט לספר צריך להיות קראי ונעים, ואם הוא ספר עם חידושי תורה, גם קלאסי, וכמה פונטים יש לך? עד חלפני זמן הי לך רש"י, פרינריהל, ווילנא, והיום יש עוד אחר בשם ליבורנה.

טקסט רץ צריך להיות "קריא" ולא יפה (בתור פונט יפה).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה