כללי דעתכם על השלט

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על השלט להכנסת ספר תורה
בשילוב סעודת הילולא

קבצים מצורפים

• Graphic2.jpg
    KB 512.8 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יפה מיוחד ומקורי יותר מכל מה שהסתובב פה לאחרונה תחת השם "חסידי" יש משהו שהפריע לי העציצים שבקצוות מאחורי הווילון נראים קטנים ומוזרים לעומת העציצים השניים ליד העמודים למה?? אם זה יותר רחוק אז שימי אותם מאחורי גם הגינה

• הוסף לסימניות
מכובד

ונאה.
כי הוא לנו עוז... או כי היא לנו?
ולא יותר נכון לכתוב ישיבת פרדס יוסף?

• הוסף לסימניות
אני מרגישה כאילו תחתית השלט נקטעה לי בחדות מידי. יש מצב להעלות מעט את האוביקטים? יכול להיות שזה יעזור לו להיות פחות קטוע.

• הוסף לסימניות
מיוחד!

יפה מאוד אבל האם לא צריך לשנות הגרשיים?

• הוסף לסימניות
מיוחד במינו!!
חסר לי "במה" מדרגות או משהוא דומה בתחתית השלט

• הוסף לסימניות
אכן, חסרה קרקעית לשלט

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שצריך קרקעית, אלא את 2 השורות האחרונות להגביה למעלה יותר.

• הוסף לסימניות
השלט מאד יפה. אני חושבת צריך לעשות משהו שהכל יעמד על זה, כמו שולחן כי זה נראה עכשיו נופל מהשלט.

• הוסף לסימניות
תודה

תודה לכולם אני אנסה לתקן את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה