דעתכם על התכנית ? בבקשה...

• הוסף לסימניות
רקע קטן : אני רוצה כמה שיותר חדרים ולא מפריע לי קטנים כי הילדים שלי אף פעם לא בחדרים שלהם ( רק להתלבש ולישון...)
לא רוצה שירותים בחדר הורים ( מגעיל אותי ברמות..:) )
הפינת אוכל כיום מתחת לקו סוכה , אז אין לי כ"כ אופציות אחרות
המטבח פתוח בצד אחד עם בר שנותן על הפינת אוכל
ויש לי עמודים נחמדים ( 7 ...:( סה"כ) שמאוד מגבילים אותי
אשמח לתגובה בונה ומחכימה
כי אני כבר בלחץ ... אז בבקשה רק לא תגובות סתם
תודה רבה לכולם מראש !

קבצים מצורפים

• אדריכל.pdf
    KB 160.7 · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
זו תכנית שאת תכננת? או תכנית של אדריכל/ית שאת מעלה לחוו"ד?
וסתם להערה- אם רוצים שאנשים יראו- צריך לכל הפחות לפרוס מול העינים ולא להטריח גם להוריד...

• הוסף לסימניות
לא יודעת לפרוס מול העיניים , סורי ...
מדובר בתכנית של אדריכלית

• הוסף לסימניות
1. חדרי הילדים לא נראים גדולים
2. אם את לא מעוניינת בשרותים של חדר הורים.פשוט תזיזי את הדלת כניסה לקיר של הארון. ואם תרצי לגמרי לוותר על שרותים באזור הזה, תוכלי תמיד לצרף את השטח למטבח
3. פתרון העמודים הוא כזה: היכן שצמודים לקיר אפשר לצבוע אותם בצבע מעניין ולנסות לשחק עם המוטיב הזה בעוד מקום בחדר. או פשוט לנסות להעלים אותם בקיר ע"י תוספת.
במקומות אחרים צריך לחשוב או להקטין את החדר ולהכניס אותם בתוך ארון. למשל במטבח-לתוך המזווה
החדר הצמוד לשרותים מצד ימין,צריך לחשוב אולי לסדר אותו בצורה אחרת.

את צריכה לבדוק את התכנון חדר חדר יותר לפרטים.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
בחדר למטה של ה336 על 288, בין המיטה ששוכבת על הקיר החיצוני לארון אין מספיק מקום לפתיחת דלת, או מעבר. צריך לקצר את הארון

• הוסף לסימניות
אין מעבר בין הארון לאמבטיה, צריך לקצר את הארון לפחות ל80 ס"מ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;n4907048:
וסתם להערה- אם רוצים שאנשים יראו- צריך לכל הפחות לפרוס מול העינים ולא להטריח גם להוריד...[/

רותי, זה התפקיד שלך בדר"כ :)

fetch

• הוסף לסימניות
יש בתכנון כמה דברים לא תקניים. מלבד רוחב החדרים, שאני מבינה שהוא ע"פ בקשתך.
רוחב המסדרון לא נראה לי תקני, אבל לא הצלחתי למצוא את ההוראות בתקן לגבי פרוזדורים.
אני יודעת שרוחב הפרוזדור מתחיל מ 80 ס"מ, וככל שהוא ארוך יותר, הפרוזדור צריך להיות רחב יותר.
מי יכולה להפנות אותי לפסקה המדברת על כך?
דעתי האישית היא, שהתקן הוא המינימום להתנהלות נוחה בבית, ואין לרדת ממנו, אלא במקרים חריגים מאד.

• הוסף לסימניות
מסדרון כל כך ארוך וצר לא יתאפשר להעביר מיטות בכלל לחדר האחרון (אלא אם כן דרך החלון) לטעמי שטח כל כך גדול ויפה אפשר לסדר בצורה יותר פרקטית גם אם בחדרים קטנים. איפה הילדים בשאר היום בסלון? לא עדיף לעשות בשטח הזה חדר גדול אחד שיהיה מקום המפגש והמשחק והסלון ישאר מסודר?

• הוסף לסימניות
שווה לבדוק שוב אפשרויות, בלי להכנס לפרטים ,יש הרבה מדיי מסדרון...שבמילים אחרות אומר בזבוז שטח, אולי זה הכרחי אבל לא מקצועי וצריך לבדוק שוב,
שווה .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה