כללי דעתכם על כריכה

• הוסף לסימניות
מיוחד במינו
עבודה מושקעת ומשאירה טעם טוב לעוד

• הוסף לסימניות
ממש ממש יפה, חמוד וכו'.
הרבה יותר יפה מהקודם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיפי;214351:
מאיפה הציורים?

השם של הסופר בגב הספר לא ברור. אולי תנסה לשנות צבע.
אלו ציורים שלי בס"ד

נכתב ע"י כוכב103;214356:
(הילדים על האופניים טיפה חשוכים לטעמי - אבל זה לא בא להוריד מהערכתי לעבודה הזו)
בכוונה הורדתי מהצבע שלהם כדי להדגיש את המרחק
נכתב ע"י ביקי;214364:
לגבי הטקסט בגב - תשתדלי שלא יצא לך רק מילה אחת בשורה האחרונה, במיוחד אם היא ממורכזת.
נכון. אטפל בזה.
נכתב ע"י ורד;214365:
הערות:
את הסטריפ למעלה מתחת ללוגו להרחיב שיהיה עם פרופורציה לעיגול
להקטין את הלוגו בשדרה
ו---אני מקוה שיש גלישה שאנחנו לא רואים כי אסור לחתוך מפה כלום:)
ההערות החשובות ילקחו לתשומת לבי.
נכתב ע"י st28;214373:
נראה לי שבכזה גובה של המסוק אמורים לראות את הטייס,לא?
צדקת מאוד אוסיף את הטייס בע"ה
נכתב ע"י דיסק;214375:
השם שלך על שדרת הספר נבלע מעט, תנסי בלבן.
נכון מאוד
נכתב ע"י שחרית;214421:
הערות לתועלת:
א. קצת מבולגן בגלל ריבוי הפרטים. כל הפרטים הכרחיים? אולי אפשר לוותר על הבתים ברקע?
ב. אולי כדאי לך למקד יותר מהיכן מגיע האור והאם זה יום או לילה. זה יכול ליצור יותר אחידות בין כל החלקים בציור.
שיהיה בהצלחה
הפרטים מועילים ליצירת עניין, לדעתי.
לגבי הצל צדקת וזה יטופל בע"ה

תודה רבה לכולם על המחמאות והעידוד. ההערות ילקחו לתשומת לב בע"ה וגם ההערות שכתבו בפורום ציור. בל"נ אעלה את התוצר המוגמר בס"ד אם זה מעניין אתכם.בינתיים אני פתוחה לשמוע עוד רעיונות לשיפור.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!!

אחרי כל ההארות אין לי מה להוסיף, זה מצויין.

• הוסף לסימניות
הרבה יותר מיוחד
הרקע נהיה ממש דרמתי - ומיוחד!!!

• הוסף לסימניות
העיצוב עם התמונות מסצינות שונות בספר - בגב בעטיפה - מאוד נכון ומאוד מושך. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מיוחד! משכנע! מתאים לגיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה