כללי דעתכם על לוגו לאולפן סאונד

• הוסף לסימניות
הראשון טוב יותר

החיבור בסוף האות ם' עם הקו התחתון לא טוב (דק לעבה)

את המשפט אומנות סאונד הייתי רושם יישר, ללא עיגול

ואכן המקרופון לא נראה ככזה, יש צורך לעבד אותו עוד

בידקי את הלוגו בקטן - האם הקו הדק לא נעלם ואז עדיף עבה מעט יותר - למרות שהלקוחה אהבה את זה וזה מתחברה אליה

• הוסף לסימניות
המקרופון לא נראה כך בגלל שההמשך שלו (הקו של המם סופית) מתעגל ולא כמו התמונות של המקרופון, הוא צריך להיות ישר, לדעתי כדי לתת תחושה של מקרופון את צריכה להיות מרובעת ולעשות בדיוק כמו מקרופון (צבע שחור+מחורר טיפה) ותנסי אפשרות של צליל או שתיים שיוצא ממנו

• הוסף לסימניות
רק עכשיו ראיתי.
לדעתי, דווקא השני טוב מאד בגלל הקו שלו. בראשון הקו כ"כ זורם וגם כ"כ יותר מידי שבלוני. כל אחד שרוצה להבטיח משהו או להדגיש משהו משתמש בצורת הקו הזו, שבאיזה שהוא מקום מחליף את סימן הקריאה או במקרים פחות קיצוניים את הנקודה בסוף המילה.

הקו בשני זורם גם הוא ומשתלב מצוין עם הרכות של הצלילים.

בנוגע למיקרופון אולי כדאי לרבע קצת יותר את הבסיס שלו כדי שלא יראה "בקבוק של תינוק" ולהוסיף קצת חורים בחלק העליון.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מינה עכשיו לא רואים את הקבצים המצורפים," מה בין בני לבין חמי???"

• הוסף לסימניות
החלפתי לRGB. רואה?

אני מצרפת כאן גם את הכרטיס ביקור שהכנתי. דעתכם?

צפה בקובץ המצורף 46370

כל הזכויות שמורות,כמובן.

דרך אגב - הפרטים לא נכונים. (לכל המעוניין - צרו איתי קשר...)

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור.jpg
    KB 86.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
וואו, חביב. ממש התחברתי לרעיון של הערוץ!! מעניין שלא ראו את זה עד כה (אני בכ"א...)

אבל הקומפוזיציה דורשת עוד קצת מחשבה, המיקום של הלוגו לא יושב טוב,
וכן צורם לי שילוב הגוונים, אבל יתכן שזה בגלל הRGB???

• הוסף לסימניות
אהבתי את רקע הכרטיס
ולגבי הלוגו- יש מה לשפץ.-
חיבור הקו שבסוף ה-מם סופית מאולץ ואינו זורם.

שמת לב ש-
הלוגו הוא בעצמו קו זורם, קליל, עגול וכו'...
והרקע לעומתו שהוא יציב, יותר ריבועי ופחות מופשט??????

מסכנה- לתאם את סגנון הלוגו לרקע
או: לתאם את סגנון הרקע ללוגו. (אני הייתי הולכת על זה, יכולה להתקבל תוצאה מדהימה!!!!)

בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
לוגו יפה זורם וקליל!!!!

יש לי כמה הע/ארות....

כמו שאמרו קודמי- הקו של המם נראה כאילו הדבקת אותו (זה מה שעשית באמת..) ולא זורם עם המם.

ו- באמצע הכרטיס יש קווים אפורים כאלה (של הקול אין לי מושג איך להגדיר אבל נראה לי שהבנת..). נראה לי שזה לא מתאים כי הלוגו צבעוני ובאמצע יש קו עקום ואפור שלא כולם מבנים מה זה... אז חשבתי להמיר לחמשה של תווים קלילה כזאת ומפתח סול בצד שמאל ותווים לכל האורך של החמשה (מקווה שהבנת) נכון שזה נדוש אבל זה מבטא את הרעיון בצורה הטובה ביותר. וגם יהיה זורם יותר כי לריבועים יש אופי שמרני ושבלוני והלוגו זורם וקליל.
המונמון הצלחות!

• הוסף לסימניות
הכרטיס מהמהם!!!
אך הייתי חושבת שכדאי לכוון את הלוגו לכיוון של הכרטיס
אולי בצבעים....
בהצלחה בהמשך!!

• הוסף לסימניות
יפהפה בעיני!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה