כללי דף באלבום דיגיטלי

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני מנסה לעשות דבר כזה.
מה אתם אומרים?
לא מידי עמוס?
והפונט הזה מתאים?
קדימה לתגובות...... כל תגובה תתקבל בברכה. ;)

קבצים מצורפים

• תמונה1.jpg
    KB 224.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תעלה את זה ב RGB. או שתשנה את הסיומת לJPG במקום JPEG לא רואים כלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;426260:
תעלה את זה ב RGB. או שתשנה את הסיומת לJPG במקום JPEG לא רואים כלום.
הרגע החלפתי את תמונה ל RGB. עכשיו אתם רואים?

• הוסף לסימניות
רואים.

כיוון יפה מאוד.
קצת מידי הכל כחול, אולי אפשר לשלב עוד גוונים.

לגבי הפונט, יש פונטים ילדותיים יותר. פונט "במפי" של פונטביט יכול להיות ממש חמוד פה.
נראה לי גם שכדאי טיפה להקטין את הכיתוב.

מלבד זאת, הסרט הזה שימש לאחרונה לפרסומת של איזו חנות, בדיוק באותה זוית שהוא יושב כאן.
לא שזה חיסרון, רק זה מיד קפץ לי בעינים כשראיתי את העיצוב.

• הוסף לסימניות
לדעתי האישית, לא חובה להסכים איתי: אלבום צריך להכיל יותר שטח לתמונות, גם על חשבון הגרפיקה. (אפילו שהיא מקסימה!)

• הוסף לסימניות
אני לא רואה...

• הוסף לסימניות
רק אני לא רואה שום קובץ???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלום מ;426291:
רק אני לא רואה שום קובץ???
אתה וגם שיר, כשנכנסתם הייתי באמצע לערוך את ההודעה, עכשיו תוכלו לראות את הקובץ.
מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
עכשיו רואים...
הדף לכשעצמו בתור עיצוב מאוד יפה!!!
עכשיו שאלה: באיזה גודל האלבום? לאורך לרוחב? זה ממש תלוי. כי אם האלבום קטן ולאורך אז זה לא נראה לי מתאים. כי התמונות נבלעות.ו-מה יהיה בצד השני? עיצוב אחר? חייב שיהיה המשך. ולהגדיל את התמונות.

• הוסף לסימניות
הרקע מקסים, אלא שהתמונות מדי קטנות ביחס אליו.
עלה והצלח:)

• הוסף לסימניות
חמוד לגמרי
אולי דעתי משוחדת מהתינוק המתוק...

• הוסף לסימניות
מאוד יפה, אבל צריך לזכור שהעיקר זה התמונות ולא העיצוב, לכן, כדאי, כמו שאמרו כאן להגדיל את התמונות, אולי להעלות אותן מעל הסרט הכחול, ואפשר גם לדקק אותו... בהצלחה

• הוסף לסימניות
מהמם!
נכון שהתמונות בעמ' זה-היו קטנות יחסית, אך אם תשלבי בעמ' הימני תמונה/שתיים גדולות
זה ישלים את העיצוב
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה