כללי דף מדבקה- 10 בדף

• הוסף לסימניות
ב״ה

ערב טוב חברי פרוג,
למישהו אולי יש את הפריסה הנ״ל באיכותי?
דף A4, עם 10 מדבקות בדף (עם שוליים למעלה ולמטה).
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 100.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
ב״ה

זה ממש דחוף! מי יכול לעזור בבקשה?

• הוסף לסימניות
מה הבעיה?
לאיזה תוכנה יש צורך בזה?

• הוסף לסימניות
ב״ה

אני צריכה רק את הפריסה של הדף... תודה!

• הוסף לסימניות
קודם כל אין לי כזה דבר.
אבל-
אני מבינה שאת צריכה את הפריסה של הדף, אם את צריכה כדי להדפיס בוורד על מדבקות, אני יכולה לעזור לך בכיף, (תביאי לי מדוייקות)
ואם לתוכנה אחרת, מי שמדפיס על המדבקות בטח יש לו כאלה דפים שיביא לך אחד, ותבני כזה... לא כזה מסובך. 5 דקות מקסימום...

• הוסף לסימניות
ב״ה

אני צריכה להכניס בתוך המדבקות תמונות בפוטושופ ורק רוצה לדעת את המידות המדוייקות של הפסים לאורך ולרוחב העמוד (A4), מי שיכול לעזור אז ממש תודה!

• הוסף לסימניות
בבקשה תבנית מוכנה מקורית לחלץ

קבצים מצורפים

• 105X56.rar
    KB 4.9 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה