התייעצות דפדפן כרום עורך את הטקסטים שלי כרצונו

• פותח הנושא KR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בוקר טוב,
אודה מאוד לעזרתכם
לאחרונה דפדפן כרום במחשב שלי "עוזר" לי ועורך לי טקסטים בעברית.
אני כותבת מיילים, או מכניסה תוכן לאתרים, והוא משנה לו את התוכן כרצונו.
זה ממש מעצבן. וגם לא נעים.
אני לא יודעת אם הלקוח מקבל את הטקסט המקורי שאני הקלדתי, או את הערוך.
מאחר ואני משתמשת בהרבה אתרים עם אנגלית, אני די רגילה לבקש מהדפדפן תרגום לעברית
בהתחלה חשבתי שזו הבעיה, אך זה קורה גם על דפים בהם לא הפעלתי תרגום.
(אולי התרגום אוטומטי? איך מבטלים זאת?)
אשמח להדרכה אם מישהו מכיר מאיפה זה נובע ומה צריך לסדר בהגדרות בשביל להחזיר לי את העצמאות בכתיבת טקסטים.

תודה!!!

• הוסף לסימניות
אולי מישהו מכיר תופעה כזו?

• הוסף לסימניות
הדפדפן יכול לתרגם גם אוטומט אם הוא מוגדר כך.
יש סמלון למעלה שהוא הסמלון של התרגום, אפשר ללחוץ עליו ולבקש אח"כ שיציג את המקור.

• הוסף לסימניות
תנסי לבדוק אם גם בגלישה בסתר זה כך.

אני לא כ"כ מכירה את התכונה הזו.
אבל אנסה, תודה!

הדפדפן יכול לתרגם גם אוטומט אם הוא מוגדר כך.
יש סמלון למעלה שהוא הסמלון של התרגום, אפשר ללחוץ עליו ולבקש אח"כ שיציג את המקור.

את זה ניסיתי, מדובר גם כאשר הדפדפן לא תרגם כלל. הסמל לא מופיע. אבל תודה לך!

• הוסף לסימניות
בעבר קרו לי דברים כאלה בגלל הפונקציה של התרגום.
תכנסי להגדרות ותשביתי שם את התרגום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה