דפוס ליגה - מחירים ללא מתחרים.

• הוסף לסימניות
אני רוצה לשתף אתכם בדפוס שגיליתי.
שלחתי בקשה להצעת מחיר לדפוס אופסט להדפסת אלפי חוברות צבעוניות.
מעטים במיוחד חזרו אלי,
ואלו שרדפתי אחריהם נתנו לי הצעת מחיר באזור ה 35-40 אלף ש"ח, שהיתה הרבה מעבר לתקציב.
פניתי לדפוס רבגון (יושבים במרכז - ראש העין), השארתי הודעה ב"צור קשר",
תוך דקות חזרה אלי תקציבאית מדהימה בשם חן, ופשוט בררה מולי מה האפשרויות,
ונתנה לי הצעת מחיר פחותה מ25 אלף ש"ח (הפרש של מעל 10 אלף ש"ח - שזה דבר בלתי מקובל בענף!)
ניסיתי לחזור ולעמת דפוסים נוספים מול המחיר, אף אחד לא האמין לי שקיבלתי כזאת הצעה.
חששתי שזה על חשבון האיכות, אז חן והאחראית עליה הגיעו לביתי להראות לי עבודות דומות, וכל זה בלי התחייבות מצידי. האיכות נראתה מצוין - ויצאנו לדרך.
קיבלתי ביצוע מיוחד, איכות שכולם שיבחו, עמידה בהתחייבויות וגמישות אמיתית בתשלום.
(יש להם גם שירות משלוחים מהיר לכל הארץ)
חזרתי אליהם שוב ושוב, ותמיד ברף המחיר הנוח שנתנו לי בתחילת הדרך.
מאז שלחתי לשם הרבה לקוחות, וכולם מרוצים וחוזרים.
המלצתי לכל המדפיסים - אל תחתמו על הצעת עבודה לפני שאתם מקבלים הצעת מחיר מחן ברבגון: 052-4354054
תעדכנו אם יש דברים מענינים.

• הוסף לסימניות
רבגון אכן דפוס איכותי ובעל תודעת שירות טובה.

זול? ממש לא.

מחירים סטנדרטיים מתאימים למקובל בשוק.

כנראה לקחת הצעות ממקומות יקרים במיוחד

• הוסף לסימניות
מה זה זול במיוחד? היום כולם עובדים על מינימום רווח.
אז איך אפשר לקבל באמת עשרות אחוזים של הנחה?

אכך אני בדעה של נקי כפים, כנראה לקחת הצעות ממקומות יקרים.

• הוסף לסימניות
תמחור עבודות דפוס הוא מאד פשוט:

נייר: עלות הנייר היא קבועה. אין בזה משחקים ובוודאי לא פערים גדולים (אני מייבא נייר לבד וחוסך בקושי 10%... שזה פחות או יותר עלות האשראי שנותן ספק הנייר).

לוחות: המחיר הוא 65-85 שח ללוח- גם בזה אין משחקים גדולים ואין פערים עצומים במיוחד שרכיב הלוחות בעבודה הינו מוגבל למדי.

הדפסה: מעבר לריצה של ה1000 הראשון המחיר יורד כל כך נמוך (60-70 שח) שאין מקום לפער משמעותי.

אז איפה בדיוק חסכו לך 10000 שח? בגימור? בכריכה?

• הוסף לסימניות
מפרט

אולי תפרסמו את המפרט שקיבלתם, ונראה את הסדר גודל של העבודה.

זה נכון שיש פערי מחירים לפעמים בין בתי דפוס, אבל זה נובע בד"כ מעבודה מורכבת שבית הדפוס, מוציא בחלקה למיקור חוץ, ומתמחר בהתאם, או שהוא חושב שהוא ייחודי, וחושב שהוא יכול לדחוף מחיר בהתאם.

לכן תמיד כדאי להשוות מחירים, אבל גם לדרוש איכות, מה שלא תמיד מקבלים.

מפיק דפוס ברמה יודע לבצע את העבודה אצל בית הדפוס שמתאים לעבודה, וכך חוסך בכסף ללקוח, וגם נותן שירות ואחריות.

השוואת מחירים בפרוג הם כלי מאד יעיל לקבל אינדיקציית מחירים, אחרי זה נשאר לברר על האיכות,
שבזה קל לפספס.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מצורף הצעת מחיר

זו עבודה שעשיתי לפני כ 9 חודשים, עכשיו ביצעתי את העבודה, כבר פעם שלישית וקיבלתי תמחור באותו סדר גודל - למרות עליית מחירי הנייר.
הגרפיקאית שלי לקחה את פרטי ההצעה מול כל הדפוסים הזולים איתם היא עובדת - וההצעה הכי זולה - היתה בהפרש של 10,000 ש"ח!
בכל הקשור לאיכות - מדובר בהפקה של ממש, וכפי שתוכלו להתרשם, מדובר בעבודה מורכבת, שכוללת שטאנץ ועובי בעמודי אמצע ועבודה משובחת.
כיום הם מפיקים לי יותר עמודים עם כריכת חום, ובאותה יחסיות של מחיר.

קבצים מצורפים

• רבגון - הצעת המחיר שבוצע בפועל.doc
    KB 61 · צפיות: 70
  • הוסף לסימניות
כצפוי, מחיר סטנדרטי לחלוטין.

לא הסתכלתי על המחיר, בניתי הצעת מחיר לפי המפרט שצירפת וזה מה שיצא לי:

לוחות: 2240
הדפסה: 5800
נייר: 8280
חצי גליון+שטנץ: 4750
עטיפה: 2490
סיכות: 2000

סה"כ: 25560

אגב, אם השטנץ הוא רק פרפורציה, עושים אותו תוך כדי קיפול ואז אפשר לחסוך פה כ2000 ש"ח

• הוסף לסימניות
אתה השני אחרי רבגון שנותן הצעת מחיר סבירה, אם כי בסופו של דבר מעט יקרה יותר,
וחשוב לציין שהמחיר הנ"ל כולל הובלה.
אני פניתי בפועל לדפוסים שנחשבים לזולים ממש,
בינהם דפוס שמעבר למחיר הזול - גם האיכות שלו ירודה,
ומכולם קיבלתי הצעות גבוהות משמעותית!
(הדפוס הדפוק, שידעתי שלא ישקף את המחיר האמיתי בשוק בגלל הירידות שלו - נתן הצעה גבוהה באלפי שקלים)
אדרבה, נראה מי יכול להציע לי הצעות משתלמות יותר.
(בלי לוותר על איכות השירות המיוחד של רבגון)
אני מצרפת את המפרט האחרון, שימו לב: יותר עמודים ועובי מלא בעמודי אמצע.

קבצים מצורפים

• הדפסה חדשה ברבגון.doc
    KB 61.5 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
תודה לך על השיתוף

ננסה לבדוק אותם

נכתב ע"י spich;1626220:
אתה השני אחרי רבגון שנותן הצעת מחיר סבירה, אם כי בסופו של דבר מעט יקרה יותר,
וחשוב לציין שהמחיר הנ"ל כולל הובלה.
אני פניתי בפועל לדפוסים שנחשבים לזולים ממש,
בינהם דפוס שמעבר למחיר הזול - גם האיכות שלו ירודה,
ומכולם קיבלתי הצעות גבוהות משמעותית!
(הדפוס הדפוק, שידעתי שלא ישקף את המחיר האמיתי בשוק בגלל הירידות שלו - נתן הצעה גבוהה באלפי שקלים)
אדרבה, נראה מי יכול להציע לי הצעות משתלמות יותר.
(בלי לוותר על איכות השירות המיוחד של רבגון)
אני מצרפת את המפרט האחרון, שימו לב: יותר עמודים ועובי מלא בעמודי אמצע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה