מידע שימושי דפוס שטרן באלעד

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר?
איך האיכות שם??

• הוסף לסימניות
הדפסנו שם מודעות, היינו מאד מרוצים. (עבור אמא שלי)
יצא מודעות יפות על נייר איכותי מאד, ונתנו לי מחיר טוב יותר מחנות מקבילה באיזור.

• הוסף לסימניות
כנ"ל.
עובדת אתם הרבה
מרוצה מאוד מהשרות, מהמחיר ומהתוצאה

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אין כמו דפוס שטרן,

אני מדפיסה שם כל יום כמה עבודות של לקוחות,
עוד לא נתקלתי פעם אחת בפקשוש של צבע, איכות, וגימור,
השירות מעל הכל, והמחירים מעולים במיוחד.

ממליצה בחום רב!!!

• הוסף לסימניות
אורן האיש הכי מקצועי שאני מכיר בתחום
זמין קשוב ונוח
לא יודע להתעצבן גם שמעצבנים אותו

• הוסף לסימניות
עובד איתם באופן שוטף
מומלץ ביותר

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מייל של דפוס שטרן
תודה!

• הוסף לסימניות
באמת שזו איכות שלא רואים- הצבעים מדויקים על הפיקסל , והשירות אין למצוא
הגעתי לדפוס משמים שבוע שעבר
ומעכשיו הלקוחות שלי יהיו מאושרים :) , חושבת שמצאנו את הדפוס המיוחל סוף סוף

• הוסף לסימניות
מה המחירים שלהם??
ועל מה הם מדפיסם??

• הוסף לסימניות
"דפוס דיגיטלי והפקות דפוס ברשותנו מכונות דיגיטליות צבעוני וש/ל ומכונת פס רחב רוחב מטר צבעוני מכונה אוטומטית לחיתוך צורני של נייר ומדבקות מכונת כריכה בדבק חם, הידוק סיכות, למינציה, ביגים ופרפורציה, ספירלות. מבצעים כמעט כל העבודות הדפוס (פנקסים, ניירת משרדית, כ.ביקור, עלונים, חוברות, ספרים, פולדרים, מודעות, פליירים, מגנטים, קאפות, רולאפים, וכו'...)" מקור גוגל

מחירים נוחים מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה