כללי דפי אב ומספור באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני עושה אלבום לתורמים ואני בניתי כמה דפי אב...
שכחתי איך ממספרים באינדיזיין ובמיוחד איך עושים את זה עם 5/6 עמודי אב???

מישהו יוכל לעזור לי?

תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
בונים מסטר ראשי. בוחרים תיבה ונותנים עליה מספור אוטומטי/
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=103669

אח"כ בונים כמה מסטרים שאתם רוצים, רק שיהיו מבוססים על המסטר הראשי.
טיפ: כדאי לתת למספרים שכבה נפרדת ועליונה.

• הוסף לסימניות
ממש תודה!
עזרת לי מאוד...

• הוסף לסימניות
עוד משהו...

איך אני עושה שמספרי העמודים יתחילו לא מהדף הראשון כי הוא הכריכה או התוכן עניינים?

• הוסף לסימניות
לחיצה כפולה על המשולש השחור שבראש העמודים שבחלון ה-pages לכניסה לחלון האפשרויות של מספור העמודים ולבחור באפשרות start page numbering at שם יש להקיש בשדה את מספר העמוד הרצוי.

• הוסף לסימניות
מה שאמרת לי עושה שהעמודים במסמך יתחילו מהמס' שרשמתי ולא שהמספור בעמודים יתחיל מהעמוד שאני רוצה...

מקווה שהובנתי,
אני מעוניינת שהמספור לא יתחיל לי מהעמוד אחד בקובץ אלא מעמוד חמש ששם הוא ירשום לי אחד ולא חמש...

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע??

• הוסף לסימניות
נו אז מה הבעיה?
תעשי מסטר נפרד לחמש הדפים הראשונים
ועליו לא תחילי את מסטר האב שבו יש את מספור העמודים(הוא יכול להכיל את אותו עיצוב של שאר הדפים רק מסטר האב שיש בו מיספור עמודים לא יהיה)

הובנתי?

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כן הובנת תודה חלומי,

אני פשוט ממש לא עבדתי כ"כ באינדיזיין ועכשיו לומדת אותה ועושה עליה עבודה רצינית פעם ראשונה...

יש לי עוד שאלה...

איך עושים שהמילים בטקסט לא יישברו לי ?
הסתכלתי והיה רשום לי שבcharacter בלחיצה על האפשרויות שהוא מביא אני צריכה ללחוץ על ה - no break ובכך לסמן אותו בv וזה לא עוזר המילים עדיין נשברות... איפה צריך להגדיר את זה??

• הוסף לסימניות
לגבי השאלה של השבירת אותיות

תבחרי את הטקסט ולמעלה יש לך אפשרות לסמן וי או לא על
מיקוף בעברית ובאנגלית Hyphenation תסמני שלא יהיה וי

• הוסף לסימניות
וואו תודה ענקית לכם מה הייתי עושה בלעדיכם?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה