דפי נחיתה בוורדפרס

• הוסף לסימניות
האם אפשר לבנות דף נחיתה בסיסי, שמכיל מלל וקישור לאתר מכירה, בוורדפרס בחינם?
הכוונה, על דומיין של וורדפרס, במבנה של אתר רגיל וחינמי שפותחים שם.

כשניסיתי לפתוח אחר שם בעיצובים החינמיים, זה נותן אופצייה של פתיחת בלוג עם מאמרים, ואני מעוניין בדף אינטרנט רגיל וריק עם קצת מלל וקישור.
או שיש למישהו המלצה על אתר אחר מלבד וורדפרס?

אני לא מתמצא כל כך בתחום, ואשמח על כל עזרה. תודה מראש

• הוסף לסימניות
שלום.

אני ממליץ מאד על מערכת דפי הנחיתה של חברת אקטיב טרייל.
כבר כתבתי עליהם כאן בפורום אבל אני חושב שהם בין המערכות הטובות בארץ ושווה שלך להתנסות.
המערכת שלהם מאפשרת לך לבנות דף אחד שהוא גם נראה טוב במכשירים ניידים (במידה וזה רלוונטי) בניגוד למערכת אחרות שדורשות עיצובים נפרדים ואז אתה נדרש לעצב פעמיים!
חוץ מזה אתה יכול לאכסן את דף הנחיתה על השרתים שלהם בלי להסתבך עם הגדרות ועלויות נוספות לגבי אכסון.
אני חושב שכדאי לך להתנסות. אני איתם לא מעט זמן ומאד מרוצה.

http://www.activetrail.co.il

• הוסף לסימניות
אתה יכול להתקין תבנית חינמית, נאמר 2016 ולכל תבנית יש אפשרות לעמוד ללא הדר וללא פוטר. שם אתה יכול ליצור עמוד נחיתה ולקשר לאן שאת רוצה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;2189519:
אתה יכול להתקין תבנית חינמית, נאמר 2016 ולכל תבנית יש אפשרות לעמוד ללא הדר וללא פוטר. שם אתה יכול ליצור עמוד נחיתה ולקשר לאן שאת רוצה

הכוונה, במסגרת התבניות החינמיות שקיימות שם, או שצריך תבנית אחרת?
אם הכוונה לרגילות, איך מורידים את שאר האלמנטים ומשאירים דף ריק למלל?

תודה רבה על העזרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה