כללי דקה לפני שירד לדפוס....

• הוסף לסימניות
עיצבתי מודעה תדמיתית ללקוח, המוטיב המרכזי קניתי באייסטוק פוטו
המודעה היתה מאוד לטעמם ואושרה וכבר היתה סגורה לדפוס. הלקוח היה אמור להודיע לי לאיזה דפוס רוצה לשלוח.... ואז הוא מתקשר ואומר לי שהוא ראה ברחוב מודעה עם אותה תמונה בדיוק...
אמנם תחום אחר, אבל עם אותה תמונה שאני רכשתי.
בנס שלא הדפסנו יומיים קודם....

כעת... אני צריכה לחשוב על רעיון חדש , למעשה כאילו לא עשיתי דבר, לחשוב מהתחלה...
השאלה שלי, כמה לחייב את הלקוח, הרי אני לא אשמה שכך קרה, (גם הוא לא)

האם לחייב אותו אחוז מסויים מהמחיר המקורי שלקחתי עבור המודעה, כמה?
או אולי לחייב את כל הסכום??????

אשמח לשמוע אם התנסתם בדבר כזה (פעם ראשונה בכל הקריירה שלי שקורה דבר כזה)

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני רואה שהרבה קראו ולא הגיבו, אשמח לשמוע דעתם גם של כאלה שלא התנסו בעניין....

• הוסף לסימניות
לדעתי זאת לא אשמתך ואת לא צריכה לספוג את זה. נניח וזה היה יורד לדפוס?? למה שתפסידי
מקסימום לבוא לקראתו עם רכישת התמונה החדשה על חשבונך וכל שאר העבודה כמובן על חשבונו.
בעיקרון אם אפשר למצוא תמונה באותו רעיון ורק להחליף אז תקחי את זה עלייך וזהו ותודיעי לו אבל אם זה להתחיל להחליף צבעים, קומפוזיציה וכו' את צריכה להסביר לו שזה כמו מודעה חדשה ותבואי לקראתו במחיר של המודעה החדשה (70 אחוז??)
תכל'ס גם הוא לא "אשם" במקרה אבל יש פה איזה צד שאת מבחינתך כבר סיימת את העבודה ומגיע לך התשלום כמו שהיה משלם לבית הדפוס אם זה היה מתגלה רגע לפני ההדבקה.
בכל אופן אני לא התנסיתי בכזה דבר ומקווה שלא אתנסה אבל זה מה שביקשת וזו דעתי..

• הוסף לסימניות
צריך להתייחס לזה כעבודה חדשה
ואם חשוב לשמור על קשרים טובים אז תעשי קצת הנחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה