דקל אסולין

• פותח הנושא some
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שחקן בן 11
למישהו יש פרטים ליצירת קשר איתו?
תודה!

• הוסף לסימניות
תפני לשירלי פורטמן, היא מייצגת אותו 0524358899

• הוסף לסימניות
אליה פניתי,
חשבתי אולי יש דרך ישירה אליו
תודה!

• הוסף לסימניות
יש פה מישהי שקיבלה אישור להעסקת ילד ממשרד העבודה ועברה את כל הפרוצדורה?
אשמח לשמוע מנסיון כמה זמן זה לקח
ואם אפשר לדלג על זה...

• הוסף לסימניות
יש פה מישהי שקיבלה אישור להעסקת ילד ממשרד העבודה ועברה את כל הפרוצדורה?
אשמח לשמוע מנסיון כמה זמן זה לקח
ואם אפשר לדלג על זה...
זה סיפור לא קלל!
אם את רוצה את יכולה לפנות אלי למייל
אני יכולה להעביר לך מספר פלאפון של האמא או האבא.

• הוסף לסימניות
דרך אגב- הוא שחקן ממש מותק.
אבל אם את צריכה משחק רציני עם הרבה מלל לא הייתי אומרת לך ללכת עליו.
יש לי עוד להציע לך- אם בא לך, בכיף! (במייל)

• הוסף לסימניות
דרך אגב- הוא שחקן ממש מותק.
אבל אם את צריכה משחק רציני עם הרבה מלל לא הייתי אומרת לך ללכת עליו.
יש לי עוד להציע לך- אם בא לך, בכיף! (במייל)
דיברתי איתם
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה