דק לחצר, מאיזה חומר?

• הוסף לסימניות
מדובר על הגבהה של חצי מטר.
מאיזה חומר מומלץ לעשות זאת?
בהנחה שיהיה מעל ההגבהה ריצוף/דשא/יציקה.
פתרון זול ,
לפי מה שנשמע לי שמגודר סביב טוב נראה לי מתאים
להגביה עם חול ואחרי זה מניחים 5 ס"מ מצע(סוג חצץ)
שופכים מים ויש מכשיר שדוחס את הקרקע ומצע וניתן לפרוס דשא סינתטי ולתקוע עם מסמרים מיוחדים לדשא

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אין לי מה להוסיף על מה שכתבו לעיל, מלבד לומר שזה לא עונה על שאלת פותח האשכול.

תוכלי לקרוא כאן ובעוד מקומות באינטרנט על דקים
באופן כללי זה תלוי בגודל החצר, ובמזג האוויר שיש בחצר, ובסכום ההשקעה.

יש היום תחליפי עץ שנותן מראה של עץ לדקים (דק סינטטי) שפחות תלוי במזג אוויר ולא דורש תחזוקה קבועה כמו עץ.

לאחר בניית הבסיס, אין צורך במיומנות גבוהה לבניית הדקים ולהזמין איש מקצוע, אלא בחוש טכני טוב, ואם החוש ממש טוב, אז אפשר לבנות הבסיס לבד.

אחד שיש לו חצר וקרא על הנושא בעבר.

• הוסף לסימניות
אין לי מה להוסיף על מה שכתבו לעיל, מלבד לומר שזה לא עונה על שאלת פותח האשכול.

תוכלי לקרוא כאן ובעוד מקומות באינטרנט על דקים
באופן כללי זה תלוי בגודל החצר, ובמזג האוויר שיש בחצר, ובסכום ההשקעה.

יש היום תחליפי עץ שנותן מראה של עץ לדקים (דק סינטטי) שפחות תלוי במזג אוויר ולא דורש תחזוקה קבועה כמו עץ.

לאחר בניית הבסיס, אין צורך במיומנות גבוהה לבניית הדקים ולהזמין איש מקצוע, אלא בחוש טכני טוב, ואם החוש ממש טוב, אז אפשר לבנות הבסיס לבד.

אחד שיש לו חצר וקרא על הנושא בעבר.
מה העלויות של הדק הסינטטי הנ"ל? הוא קיים בחנויות חומרי בנין סטנדרטיות? או שיש חנויות ייעודיות בשבילו.

• הוסף לסימניות
יותר חנויות ייעודיות.

אני לא מעודכן במחירים שיש היום.

אך תוכלו למצוא כל המידע הרלוונטי בשוטטות באינטרנט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה