דרוש מידע דרגה במעון /משפחתון

• הוסף לסימניות
מה המצב עכשיו?
קיבלתם כבר דרגה?
איפה הם אוחזים?
פשוט שלחתי מסמך עדכון אתמול ואני במתח כמה זמן ייקח להם טפל....

• הוסף לסימניות
לא נראה לי כי אני השלמתי מסמך לפני חודש והוא עדין בטיפול...

• הוסף לסימניות
אמרה לי פקידה מהמענה הטלפוני של התמ"ת שבהשלמת מסמכים התור יותר מהיר
כי לי הפקידה ששוחחתי איתה אתמול ואמרה לי להוסיף מסמך.
אמרה שאני חוזרת חזרה לתור כאילו לא הגשתי בקשה עדיין מעולם.

• הוסף לסימניות
לי אמרה פקידה שהשלמת מסמך מכניס את הבקשה לתור, כמו הגשת בקשה חדשה.

• הוסף לסימניות
הם אמרו שהחשב אוחז בתאריך 30 באוגוסט
וכל יום של הגשת מסמכים הטיפול לוקח להם כ 3 ימי עבודה
תעשי חשבון כמה זמן יקח

• הוסף לסימניות
הגשתי את הבקשה לפני יותר מחודשיים.
קיבלתי לפני שבוע תשובה על מספר מסמכים חסרים, וביניהם תלושים לחודשים 9,10.
מה ההגיון? כשהגשתי את הבקשה הם עדיין לא היו קיימים...
אין לי שום בעיה להגיש אותם, השאלה היא האם בעוד חודשיים כשהבקשה שלי תטופל, לא אקבל דרגה כי חסרים לי תלושים 11,12...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה