דרושה אדריכלית

• הוסף לסימניות
באזור בני ברק, בעלת ניסיון, תנאים טובים למתאימה
פרטים באישי

• הוסף לסימניות
תוכלי ליצור איתי קשר במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
צרי קשר בפרטי, לא מצליחה לשלוח לך מייל פה בפרוג
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
ממליצה לך ליצור קשר עם שושי זייבלד, אחת האדריכליות התותחיות שאני מכירה.
היא לא חברה בפרוג
אבל הנה המייל שלה:

• הוסף לסימניות
לאחרונה ביקשתי ייעוץ על תוכנית מטבח (ניתן לראות בפורום),
ואז נתנה לי אדריכלית מקסימה עיצה שאף אחד קודם לא חשב עליה, מה שפתר לי הרבה בעיות במטבח.
אני יודעת שיש לה הרבה ניסיון בתכנון בתים.
קוראים לה שרי אייזנר.
אם תרצי, אשלח לך פרטים באישי.

• הוסף לסימניות
כנראה לא הייתי ברורה מספיק,

מדובר על עבודה קבועה אצל אדריכל, מספר אדריכליות (ולא מעצבות פנים), תנאים טובים כמו שאמרתי כבר

• הוסף לסימניות
מי ששמה מייל כאן שתרשום שוב עם הפרטים הנוספים עדיין רלוונטי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תודה על הכל;n5002651:
מי ששמה מייל כאן שתרשום שוב עם הפרטים הנוספים עדיין רלוונטי
רלוונטי. אשמח שתיצרי קשר במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
היי, אשמח לשמוע פרטים במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לקבל פרטים נוספים
במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
או במספר: 054-8436626

• הוסף לסימניות
אם זה עדיין רלוונטי, אשמח שתיצרי איתי קשר במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
צהרים טובים
אשמח אם תצרי איתי קשר
0504134459

• הוסף לסימניות
לא רלוונטי יותר..
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה