כללי דרושה| בבקשה תמונה של חופה

• הוסף לסימניות
- אפשר רק את הרגליים של החופה+ רגל ששוברת את הכוס....
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נדמה לי שצריכה להיות תמונה כזאת בפורום.

לא העלית כלום בחיפוש?

• הוסף לסימניות
מצאתי במאגרים-לא זוכרת מה עם זכויות יוצרים

בבקשה

קבצים מצורפים

• kotert.jpg
    KB 29.8 · צפיות: 20
  • 83769.jpg
    KB 25.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
תודה רבה, אבל אני צריכה יותר התמקדות על הרגל ששוברת את הכוס ובין השאר רואים את התחתית של החופה- ז"א הרגליים.
דיסק, לא חיפשתי, יש מצב שתיהיה כזאתי תמונה?

• הוסף לסימניות
אסתכל תיכף בתמונות של החתונה...
מה המייל שלך?
תשלחי לי באישי...

• הוסף לסימניות
היה בעבר.
תבצע חיפוש.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם אתה עדיין צריך יש לי שךח אלי את המייל שלך ואעביר לך את זה

• הוסף לסימניות
אביגדור, המון תודות!

• הוסף לסימניות
שבירת כוס

קבצים מצורפים

• 214.jpg
    KB 501.5 · צפיות: 30
  • chupah1.jpg
    KB 46.2 · צפיות: 33
  • AR_0498.JPG
    KB 609.3 · צפיות: 47
  • chupah.jpg
    KB 86.6 · צפיות: 19

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה