עזרה דרושה בדחיפות להיום תחפושת של כהן גדול יש לך?

• הוסף לסימניות
מחר בעז''ה עורכים אצלנו מסיבת חנוכה יפה ומשוקעת.
למרות כל המאמצים לא הצלחנו להשיג תחפושת יפה של כהן גדול.

אם יש למישהי מושג איפה ניתן להשיג, באזור אלעד, בני ברק, פתח תקווה, ואולי אפילו חולון בת-ים.
אשמח לעדכון דחוף.

יש לציין-
שהתחפושת תשמר כהלכתה ותוחזר במצב מצוין כפי שהגיע.
מי שמעוניינת למכור זה גם רלוונטי בהחלט.

תודה רבה רבה וחנוכה שמח!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי באלעד,
מתאים לגיל 10-11.
התחפושת מושקעת, אך ישנה, המצנפת לא נראית טוב...
אם זה רלוונטי - בשמחה.

• הוסף לסימניות
יש לי בבית אני גרה בתל אביב
אין לי את מי לשלוח לשם תודה.
יש לי בבני ברק
יכולה לשלוח לי תמונה וכותבת?
אולי אני אצליח לשלוח מישהו.
זה ממש יעזור לי תודה ענקית!!
יש לי באלעד,
מתאים לגיל 10-11.
התחפושת מושקעת, אך ישנה, המצנפת לא נראית טוב...
אם זה רלוונטי - בשמחה.
אני צריכה לגיל 6-7
ילדה רזונת ממש.
זה בטח יהיה גדול לא?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה