כללי דרושה גרפיקאית להיום

• הוסף לסימניות
שלום לכם.
מחפשת גרפיקאית לתגבור לעבודה דחופה להיום לפי שעות 30 לשעה. טובה וזריזה ושולטת באינדיזיין
(אני מעסיקה כל הזמן גרפיקאיות, אולי זו תהיה התחלה טובה...)
נראה לך שאת מתאימה? שלחי לי במייל תיק עבודות.

• הוסף לסימניות
אכן, שווה (ולא פייר) להעסיק גרפיקאיות ב30 ש"ח לשעה...
השאלה מה את מקבלת בתמורה
"טובה וזריזה ושולטת באינדיזיין"

• הוסף לסימניות
גרפיקאית

כתבי כתובת מייל

• הוסף לסימניות
אני הכי אוהבת את אלה שפותחים אשכול "דחוף" ונעלמים.
גם לא צירפת כתובת מייל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סגנון חדש;1558831:
(אני מעסיקה כל הזמן גרפיקאיות, אולי זו תהיה התחלה טובה...)

מנסיון רב שנים: כל מי שאומר משפט כזה, אתה יכול לדעת שזו תהיה עבודה חד-פעמית בהחלט.

• הוסף לסימניות
דרושה גרפיקאית

אני אכן מצטערת שלא הגבתי לכם, היות וכבר מצאתי מישהי שתעשה לי את העבודה וזמני הדחוק לא התיר לי להכנס לטיולים נוספים בפרוג...
לגבי מי שביקש כתובת מייל, אפשר לשלוח לי הודעה דרך פרוג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקנער;1560460:
מנסיון רב שנים: כל מי שאומר משפט כזה, אתה יכול לדעת שזו תהיה עבודה חד-פעמית בהחלט.

אני ממש לא מסכימה לזה, כי כשאני מוצאת מישהי טובה אני רצה איתה, יש לי עבודה לספק. השאלה אם הנסיון שלך הוא עם כאלה פחות מקצועיים, ברור שלא אמשיך להעסיק מי שלא עונה לי על הדרישות בשביל זה יש תיק עבודות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה