כללי דרושה גרפיקאית לעבודה מהבית

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
דרושה גרפיקאית לעיצוב של מחזיקי מפתחות במגוון כיתובים.
אפשר לראות בקובץ המצורף דוגמה.
יש לי מגוון ענק של כיתובים.
לכל מי שמעוניין נא לשלוח לי במייל דוגמאות של עבודות בסגנון הזה.
תודה.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קבצים מצורפים

• אילו יכולת.jpg
    אילו יכולת.jpg
    1.1 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
גרפיקאית דווקא ?

• הוסף לסימניות
שלחתי תיק עבודות וקיבלתי הודעה זו:
קיבלתי המון תגובות להצעה שלי וקשה לי להחליט כי כל העבודות שלכם נראות מקסימות.
לכן החלטתי למי שמעוניין - לשלוח קובץ פוטושופ של צורת מחזיק מפתחות שלנו והייתי רוצה שתעשו
דוגמא בתוכו לכיתוב: "משהו קטן לומר תודה ענקית".
ואני מאמינה שככה יהיה לי יותר קל לבחור מה מתאים לי
תודה.
האם זה הוגן?

• הוסף לסימניות
הצעה אישית שלי- מנסיון מר- אל תעשו את זה! בחיים!

הגיע הזמן שיבינו- שגרפיקה עולה כסף, לכל נסיון יש מחיר- ותשלום!
גם כשאני רוצה לנסות כמה סוגי חומרים למיניהם, אני משלמ כסף בחנות ק"ו כאן.

• הוסף לסימניות
לא מזמן היתה גם כן הצעה כאן של איזה עלון נופש שמחפש עובדת מהבית לעשות הרבה מודעות.
וישר מה שביקשו זה מודעת ניסיון ... (עוד לפני שדיברו על המחיר שלהם...)
באמת שאני לא מבינה- הם לא ראו את התיק עבודות ששלחתי להם והיו מרוצים?
ואז אני צריכה לעשות מודעה חינם?

• הוסף לסימניות
להתרחק!!!!
לעבור לאשכול הבא....חבל על הזמן!:mad:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה